hanisa1400 مدیر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 2210 عنوان بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 65 پست کسی بیداره حرف بزنیم 1404/03/29 | 04:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0swimmer0 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 2788 خوابم نمیبره😣نگران نامزدمم هر چی میگم مراقب خودت باش حرف حرف خودشه یهو غیبش زد 🤧
مامان_سلطونعلی عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 643 اره بیداریم باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
فگار عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 7432 خوابم نمیبره😣نگران نامزدمم هر چی میگم مراقب خودت باش حرف حرف خودشه یهو غیبش زد عزیزم براش آیت الکرسی بخون نهایت کاری که میتونی بکنی اینه خودت رو اذیت نکن
0swimmer0 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 2788 عزیزم براش آیت الکرسی بخون نهایت کاری که میتونی بکنی اینه خودت رو اذیت نکن خوندم ولی دلشوره دارم همش باید نگران بقیه باشم توی این اوضاع 🤧
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21644 خوابم نمیبره😣نگران نامزدمم هر چی میگم مراقب خودت باش حرف حرف خودشه یهو غیبش زد منم نگران شوهرم حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
مامان_سلطونعلی عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 643 بچه ها من هیچی هیچیی نخریدم.حتی نون. شما چیزی ذخیره کردید؟ من هی الکی دلمو خوش میکنم همه چی تموم میش ... نون ۳۰ تا دونه، برنج که ما برای سال میخریم فصلش، اب معدنی هم دوتا شل و دیگر هیچ😂 باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
دلیناforever عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 9834 آره بیدارم تازه از خونه مادرشوهرم اومدم از مکه اومده تا ۴ و نیم صبح اما و احشا گاو تمیز میکردیم دیکه اومدم دوش گرفتم میخوام بخوابم ولی نمیتونم چون ساعت ۱۲ و نیم امتحان آمار و احتمال دارم اما هیچی نخوندم مجازی هم نمیدونم چجوری تقلب میکنن تو مثل یه خواب خوب فانتزی
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7273 اعصابتو خراب نکن قضیه چیه اومدم گفتم خانواده کسی که اومده خواستگاریم فلان مشکل و داره گفتن شغلش چیه منم جواب دادم بعد گیر دادن به شغل خودم که تو داخل رویایی و داستان میگی و همچین چیزی امکان ندارهعصابم بهم ریخت من اومدم درمورد یچیز دیگ کمک بگیرم یچیز دیگ بحثش پیش اومد اصلا متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
مامان_سلطونعلی عضویت: 1404/02/19 تعداد پست: 643 اره بخدادو کلمه ادم حرف میزنه میپرن بهش فکر میکنن همه جای دنیا مثل همهپشیمون شدم اصلا تاپیک زدم یکی از اساتیدم دخترش ۶ ساله بود ۵ زبان رو مسلط بود عجیب نیستاما تو این سایت انقدر یه عده دروغ گفتن که همه گارد دارن باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️
0swimmer0 عضویت: 1404/02/25 تعداد پست: 2788 منم نگران شوهرم هوف کاش تموم بشه اوضاع من اومدم شهرستان گفتم حداقل نزدیکشم دلشوره ام کمتر میشه ولی بدتر شده 🤧
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 7273 یکی از اساتیدم دخترش ۶ ساله بود ۵ زبان رو مسلط بود عجیب نیستاما تو این سایت انقدر یه عده دروغ گفتن ک ... خب منم همینو میگم تازه من بحثم اصلا زبان و این چیزا نبود الکی رفت اون سمتی اره واقعا حق دارن متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم