2777
2789
عنوان

به نظرم این که

878 بازدید | 33 پست

میگیم(البته من که هیچوقت نگفتم، از طرف عموم جامعه دارم نقل قول میکنم) زن ها روحیه اشون به کارهای اصطلاحا مردانه نمی‌خوره اشتباهه. ما تو ایران چون از بچگی به این کارها عادت نداشتیم، انجامشون ندادیم و باهاشون آشنا نبودیم به نظرمون کارهای غیر زنانه به حساب میاد. ی مثال میخوام بزنم که البته با شرایط فعلی کشور درست نیست چون بقیه حقوق ها برابر نیستن اما اگر کشور مردسالارانه نبود این یک حقیقت درستیه. شما الان خیلی کشورها رو ببینید، در ارتششون زن هم وجود داره، حتی براشون سربازی اجباریه! حتی نام نمیبرم ببینید ی کشوری هست خلبانان جنگنده اشون هم زن هست. اونوقت ما نباید بگیم زن ها نمیتونن یا به روحیه اشون نمیخوره، بلکه باید بگیم چون ما عادت نداریم و شرکت نکردیم به نظرمون اینطوری میاد. البته نمیگم سربازی اجباری درسته دقت کنید فقط یک مثال بود از این مورد که مشاغل، نظام، سیاست و... جنسیتی نیستند.

اگر موردی دارین میتونین بفرمایین💖

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

با اجازه استاتر. توروخدا خانما هرکی میدونه کمک کنه اورژانسی تاثیر داره یا ال دی؟؟؟ 

اورژانسی خوردم از فردا روزی یکی ال دی بخورم بازم ممکنه حامله بشم

بچم ۸ ماهشه 😭😭😭

چیکار کنم توروخدا هرکی میدونه بگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اجازه استاتر. توروخدا خانما هرکی میدونه کمک کنه اورژانسی تاثیر داره یا ال دی؟؟؟ اورژانسی خوردم ا ...

خودت تاپیک بزن تا بیان راهنماییت کنن

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من تا پارسال چون تکیه کرده بودم به یه مرد(شوهر سابقم)فکر میکردم ضعیفم و نمیتونم از پس خیلی از کارا بر بیام

اما الان پارسال خودمو نمیشناسم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

همون اورژانسی کافیه عزیزم اگه قبل ۷۲ ساعت بخوری ال دی نمی‌خواد دیگه

سریع اورژانسی خوردم آخه بچه قبلیم یا وجود خوردن فوری اورژانسی بازم یاردار شدم میخواستم بدونم امشب اورژانسی خوردم فردا ال دی بخورم تداخل ایجاد نمیکنه بجای تاثیر بدتر بشه

بذار منم به عنوان یک زنی که در ارگان دولتی بودم و خانوادم تماما شاغل هستند بهت بگم ! 

شما مادرت بیشتر خونه نباشه بده یا بابات؟؟؟

چرت و پرت ها رو بریزید دور...خانم ها باید شغل کم تنش و ثابت داشته باشن تا مستقل باشن:/

در بین پزشک ها متخصص زنان داغون ترین زندگی ها رو داره...

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

سلام خانومها گوگل براتون قطعه؟ عجیبه نی نی سایت برام بازه ولی گوگل هر چی  سرچ میکنم نمیاد 

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

من موافق نیستم 

به مرد سالاری ربطی نداره بنظرم 

علاوه بر روحیه قوی زور و بازو هم میخواد و کلا با جنسیت مردا سازگاره کارهایی مثل سربازی و ارتشی بودن 

از نظر من واقعا روحیه خانوما لطیف تره و حساس تر هستن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )