2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدا لعنتشون کنه سایت رو میبندن چرا

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

الحمدلله

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️تحت هیچ شرایطیییی وگرنه کارما داره حالا خود دانید🤗❤️مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏خدای خوبم اون عزیزم را ب من بده و بعد شجاعت خواستن و ایستادن درکنارش ،در کنار هم برای خودمون❤️ازت ممنونم💕لهو و لعب حرامه ،لهو و لعب ب هر کار مفیدی ک وقت را بکشه و از زندگی سالم دورت کنه گفته میشه پس انقد تو سایت نچرخ و هی زر زر کن و عمر گران را ک فقط یکبار بهت داده شده اینجا هدر بده ،باشه ؟این قسمت خطاب ب خودم بود برای کنترل خودم ولی شاید برای شما هم مفید باشه

آهان.‌منم از گردو اومدم 

ایشالله دیگه سایتو نبندن مث معتادا تو خماری مونده بودیم 

همه ی بدهی هایم راهم اگر صاف کنم بازهم به دلم مدیون میمانم برای تمام دلم میخواست هایی که بی جواب ماند💔