2777
2789

😐😐😐😐😐😐طلا سر منو بخوره 

دعا کن کسی طوریش نشه

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز

پستهای شما رو تو تاپیک مدیریت خوندم

شما واقعا بانوی فعال و خستگی ناپذیری هستید برای خودتون اسپند دود کنید

جدی میگم واقعا آدمایی مثل شما خستگی ناپذیر هستید...موفق باشید

من کارمندم به عنوان شغل دوم و افزایش درآمد سالها پیش عروسک بافی یاد گرفتم و الان چند ساله عروسک میبافم تفننی...ولی تو دیوار هر چی میزارم فروش نمیره...یا مغازه های شهرمون چون کوچیکه کشش نداره...عروسک بافی زحمتش زیاده منم دوسش دارم ولی اکثرا دوست دارن هدیه بدم ولی خیلی دوست داشتم برام درآمد داشته باشه...شما گفتید مگنت درست می‌کردید...و خوب فروش داشت...

دوست دارم تجربه و نظرتون رو بدونم...پیج هم یه مدت زدم ولی خبری نشد...نمونه کارمو میزارم براتون🙏

افوض امری الی الله...

سلام عزیزم شما یکبار تو سایت مدیریت مخارج یه پستی گذاشتی و از جواب من ناراحت شدی من اونموقع هم حلالیت گرفتم ولی الان هر بار میبینم اسمتون را احساس شرم و عذاب وجدان میکنم واسه همین اینجا میخوام براتون توضیح بدم

اول اینکه عزیزم من گفتم شما ابرقهرمان superhero نیستی یعنی قدرت جادویی نداری مثل سوپر من و بت من یعنی ادم هستی ولی داری مثل یه فوق انسان از بدنت کار میکشی و این باعث بیماری میشه مثلا ادم به 7 ساعت خواب نیاز داره شما 2 ساعت میخوابی در اینده مریض میشی شما فکر کردی من میگم شما قهرمان نیستی و نمیتونی الگوی بقیه باشی من کی هستم که تعیین کنم کی قهرمانه کی الگو تو کارخودم موندم

دوم گفتم شما شخصیت فداشونده داری این شخصیت به خاطر اسیب هایی که تو کودکی دیده شخص ایجاد میشه ببین من فکر میکنم همه ما در کودکی اسیب دیدم ما دهه شصتی ها در زمان جنگ و فقر به دنیا اومدیم اینم منظورم تیپ شخصیتی بود نه که شما مهر طلبی مثلا من بعضی اخلاقای تیپ وسواسی یا کنترل گر را دارم همش به همه کامنت میدم خودم میدونم ولی چون از کودکی در من نگرانی و کنترل گری هست دروجودم نهادینه شده بعد من چون خودم مثلا تو اون سایت گفتم که پدرم اختلال دوقطبی داشته یا مثلا افسردگی داشتم یه دوره ای و اصلا ناراحت نمیشم و گاردی ندارم متوجه نمیشم ممکنه بقیه خیلی بهشون بربخوره معذرت میخوام ازتون من چون حساسیت نداشتم متوجه حساسیت بقیه نمیشم

سوم اینکه عزیزم من 20 ساله تو صنایع سخت تو محیط کارگری کار میکنم متاسفانه لطافت شخصیتم و حرف زدنم کمه نمیتونم مهربونانه حرف بزنم باعث سوتفاهم میشم اگر برمیگشتم عقب اون کامنت را براتون نمینوشتم خیلی عذرمیخوام که قلبتون شکست من از قلب شکسته شما به خدا پناه میبرم که ان الله عندالقلوب المکسره حلال کنید قصد ثواب داشتم کباب شد شما حتما خودتون صلاح خودتون را بهتر میدونید و من خودم انقدر گره روانی دارم کی هستم برای بقیه تعیین تکلیف کنم

امیدوارم من را ببخشید به خودتون افتخار کنید و خیر دخترتون را ببینید

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنید من جدا از مدیریت تون عاشق نحوه صحیح فرزند پروریتون شدم ا ...

عزمزم در خواست تو ندیدم اگه ممکن یه بار دیگه درخواست بده