2777
2789
عنوان

من شنیدم مردا

1717 بازدید | 64 پست

حس قدرت رو دوست دارن

درسته زورش زیاده جسمی

اما گاهی وقتام زورم رو کمتر نشون میدم و خودمو مامانی و لوس و آدم پرتوقع و کسی ک خرجش زیاده نشون میدم تا فردا روز ازدواج کردیم تعجب نکنه از هزینه هام

و کارای سنگین رو ب من نده زیاده فشار نیاره و تو 

۱ ساله باهمیم و نامزدیم براش طی این مدت همش یک بار غذای خوب بهش دادم

و بقیه روزا چیزای عادی یا گفتم نمیتونم برای ظرف شستن ک واقعا بدم میاد اما جلو اون بیش از حد بزرگش میکنم ی قاشق شستم براش اینقدر خوشحال شد

یا فقط ی گوجه و خیار س الی چهار دونه تیکه کردم همبرم انداختم تو سرخ کن 

چقدر ذوق زده شد تشکر کرد سرمو بوسید دستمو بوسید

دلیل این رفتارام هم اینه ک فک کنه من ی آدم بیکار بی حوصله لوس و مامانی ام تا اگ ی لیوان آب براش اوردم قدر دان باشه 

و الان ک تو دوران نامزدیم بنظرم درستش هم همینه من صدم تو آشپزی و..زمانی میتونم بزارم ک همسرش شم تازه اونم گفتم من سنم کمه هیچی بلد نیستم باید کمکم بدی تا راه بیوفتم

حالا شما بگید چ سیاست های بکار می‌برید البته این ی تیکشه

ولی تو بحث هامون نتونستم کاری کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ک کاملا بی سیاستم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍در ادامه من بگم که پسرکم تو روز ۱۴ فروردین ۴۰۵ به دنیا اومدی خیلی دوست دارم محمدصدرای من💋

تو نامزدی ارع 

ولی وقتی زیر ی سقف میری مجبوری غذا بپزی همیشه 

خونه تمیز نگه داری 

و این ی چیز عادی میشه برات 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.