2777
2789

خواستگار اولیم بیست هشت سالشع و ده سال ازم بزرگترعه خونش تکمیله شغلشم اوکی طلاهاش امادس و اینجور میدونم ادم کاری هستش به فکره و پس اندازش زیاده و کمی هم خسیس

خواستگار دوم هم بیست سالشع دوسش دارم پارتنرمه تک فرزنده وضع مالب پدرش اوکی اما از خدش خونه نداره میخاد ی چنتا وام بگیره ماشین سنگین بخره اما قیافه نداره ولی اخلاقش خوبه اعتماد بنفسش خیلی زیاده نژادی باهن اختلاف داریم ما اصل نسبمون بالاتره و مادر پدرم راضی نیستن

کیس سوم ی پسرعمه تاره سرباز خیلی خوشگل خوشتیپه البته رل تا دلتون بخاد داره و وضع مالب اوکی نداره پدرمادر براش راضین میگن پسر عمه تو قبول کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم مبگ کسی انتخاب کن ک وقتی کنارش هستی از قیافت نتونی خجالت بکشی دوتا کیس اول قیافه ندازن

هیچ کدوم از این سه تا خوب نیستند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کاری ندارم ولی پول نباشه عشق هم میپره

موافقممم هعی مامانم حرفا برخلاف منو میزنه میگه عشق باشه میتونین کنارهم بسازین میگم چطو بسازیم زمانی ک چهل سالمون شد بتونیم تو رفاه باشیم

پسر 20 ساله بچه ای هنوز واقعا چطور احازه خواستگاری میدین

🤦‍♀️چون پارتنرم بود گفتم نمیتونم بات ادامه بدم باید رابطمون العنی کنیم ک اومپ خواستگاری وقتی پدر مادرم فهمیدن باهمیم ردس کردن