2777
2789
عنوان

هیجده سالمه برام یه گوشی نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 48 پست
من چند سال پیش کنکور دادم و نتیجه خوبی اوردم، ادعا هم نمیکنم که گوشی رو خوب مدیریت کردم، نه خیلی جاه ...

عزیزم شما خوب مدیریت کردی ولی اکثرا نمیتونن مدیریت کنن 

این دوستمون هم بدون گوشی نیست دستش گوشی میدن که راحت اینجا عضوه

وگرنه من خودم برای همه مطالعات و تحقیقاتم باید گوشی دستم باشه و از هوش مصنوعی استفاده کنم دیگه کانال و پی دی اف و... به کنار

هیچی ..دوستای من ماهی ی بار گوشی عوض میکنن خجالت میکشم بگم هنوز از گوشی بابام استفاده میکنم اصلا مدل ...

خب تا حالا پیش نیومده بدون گوشی بمونی بیرون و به مشکل بخوری؟ یا همین اسنپ بخوای بگیری و گوشی نباشه؟

به پدر و مادرت گفتی که چنین چیزی شده و نیازه به گوشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند سال پیش کنکور دادم و نتیجه خوبی اوردم، ادعا هم نمیکنم که گوشی رو خوب مدیریت کردم، نه خیلی جاه ...

اره دقیقا یکی از مشکلات من همین بود ک کلی پول میدن مثلا تدریس ها و پکیج های آموزشی می‌خرن بعد خودشون خونه نیستن ک گوشی بدن استفاده کنم اونا رو ببینم یا هی میگن برو پیش مشاور تحصیلی ..مشاور تحصیلی هم ی شرایطی داره هی گزارش کار میخواد هی زنگ میزنه من بدون گوشی چطوری برم پیش مشاور 

عزیزم شما خوب مدیریت کردی ولی اکثرا نمیتونن مدیریت کنن این دوستمون هم بدون گوشی نیست دستش گوشی میدن ...

نه اتفاقا خوب مدیریت نکردم و یکی از نقاط ضعف اصلی سال کنکورم بود

ولی با همه ضررهایی که بهم زد، باز سودش بیشتر بود

همین الان هم خیلی از منابع درسیم و همین هوش مصنوعی که فرمودین و ... توی گوشیمه و نباشه کارم پیش نمیره

اره دقیقا یکی از مشکلات من همین بود ک کلی پول میدن مثلا تدریس ها و پکیج های آموزشی می‌خرن بعد خودشون ...

خب اینارو با ارامش و دقیق توضیح دادی بهشون؟

مثلا عین همین چیزی که الان نوشتی، بهشون گفتی وقتی نیستین چطور فیلم ببینم یا گزارش بدم مشاور؟

با گوشی خانواده نمیشه هر لحظه اراده کردی بری فلان ازمون یا فیلم رو چک کنی، من تا ۱۵ سالگیم گوشی نداش ...

شما اینجوری بودی شاید

ولی شاید مادر اسی رمزش رو بهش گفته وهروقت دلش بخواد استفاده کنه

خب تا حالا پیش نیومده بدون گوشی بمونی بیرون و به مشکل بخوری؟ یا همین اسنپ بخوای بگیری و گوشی نباشه؟ب ...

خب اره خیلیی گفتم ولی اصلا اسم گوشی میاد قاطی میکنن برادرمم بیچاره ۱۴ سالشه  هی میگه برام گوشی بخرین بابام عصبی میشه میگه شما گوشی میخواین چیکار ب درد نمیخوره وقتتون رو میبره و از این حرفا 

نه اتفاقا خوب مدیریت نکردم و یکی از نقاط ضعف اصلی سال کنکورم بودولی با همه ضررهایی که بهم زد، باز سو ...

خووب وقتی خوب مدیریت نکردی شاید ایشون از شما هم بدتر باشه

آدم با آدم فرق میکنه اونم تو سال سرنوشت ساز کنکور

خب اینارو با ارامش و دقیق توضیح دادی بهشون؟مثلا عین همین چیزی که الان نوشتی، بهشون گفتی وقتی نیستین ...

آره چندین بار گفتم همون اوایل ک گوشیم خراب شد گفتم اصلا خودم پولشو میدم درست کنین ولی دیگه دیدم تاثیری نداره بیخیال شدم ولی این دفعه امتحانامو دیگه دادم تموم شدمیخوام جدی باهاشون حرف بزنم ولی نمیدونم چی بگم ک قانعشون کنه چون حرفام اکثرا تکراریه

خووب وقتی خوب مدیریت نکردی شاید ایشون از شما هم بدتر باشهآدم با آدم فرق میکنه اونم تو سال سرنوشت ساز ...

ادامه کامنتم به این هم اشاره کرده بودم که با همه این خوب مدیریت نکردن‌ها، باز سودی گوشی برام بیشتر از ضررش بود و خیلی از منابع خوبی که برای کنکور موجوده توی همون گوشیه

مدیریت نکردن خواب و دیر بیدار شدن هم یکی از معضلات بچه‌های کنکوریه، بهشون بگیم کلا نخوابین که موقع بیدار شدن به مشکل نخورین؟

به عنوان کس یکه از بچگی دارم میگم کاش نمیدادن بهم ،هرچی بدبختی و استرس داشتم از همین گوشی بود 

البته تو دیگه بزرگی درست و غلط رو میدونی ،قانعشون کن که قرار نیست کار اشتباهی باهاش انجام بدی

آره چندین بار گفتم همون اوایل ک گوشیم خراب شد گفتم اصلا خودم پولشو میدم درست کنین ولی دیگه دیدم تاثی ...

نمیدونم چی بگم، باز دوباره صحبت کن البته با ارامش و نشون بده بلوغ فکری لازم رو داری، بگو گوشی یه وسیله بدیهی ارتباطیه درمورد همین درس و فیلم هم توضیح بده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792