من چند سال پیش کنکور دادم و نتیجه خوبی اوردم، ادعا هم نمیکنم که گوشی رو خوب مدیریت کردم، نه خیلی جاه ...
اره دقیقا یکی از مشکلات من همین بود ک کلی پول میدن مثلا تدریس ها و پکیج های آموزشی میخرن بعد خودشون خونه نیستن ک گوشی بدن استفاده کنم اونا رو ببینم یا هی میگن برو پیش مشاور تحصیلی ..مشاور تحصیلی هم ی شرایطی داره هی گزارش کار میخواد هی زنگ میزنه من بدون گوشی چطوری برم پیش مشاور
خووب وقتی خوب مدیریت نکردی شاید ایشون از شما هم بدتر باشهآدم با آدم فرق میکنه اونم تو سال سرنوشت ساز ...
ادامه کامنتم به این هم اشاره کرده بودم که با همه این خوب مدیریت نکردنها، باز سودی گوشی برام بیشتر از ضررش بود و خیلی از منابع خوبی که برای کنکور موجوده توی همون گوشیه
مدیریت نکردن خواب و دیر بیدار شدن هم یکی از معضلات بچههای کنکوریه، بهشون بگیم کلا نخوابین که موقع بیدار شدن به مشکل نخورین؟
آره چندین بار گفتم همون اوایل ک گوشیم خراب شد گفتم اصلا خودم پولشو میدم درست کنین ولی دیگه دیدم تاثی ...
نمیدونم چی بگم، باز دوباره صحبت کن البته با ارامش و نشون بده بلوغ فکری لازم رو داری، بگو گوشی یه وسیله بدیهی ارتباطیه درمورد همین درس و فیلم هم توضیح بده