2777
2789
عنوان

هیجده سالمه برام یه گوشی نمیگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 48 پست
ببین شاید مدل تربیتشون اشتباه باشه ولی خوب محدودیت خیلی جاها به نفع خود بچه اس

من ک دیگه بچه نیستم همسن های من الان ب فکر مهاجرتن بعد من عین بدبختا باید لنگ ی گوشی بمونم این دیگه حداقل چیزیه ک هر کسی باید داشته باشه ی بار اصلا تو خیابون گم شده بودم گوشی نداشتم زنگ بزنم هر بار باید کلی بدبختی بکشم بخاطر همین موضوع

دلم میخواد برم فقط راحت شم از این وضع چون دانشگاه برم دیگه میخرن ولی از تراز و ایناا راضی نیستم میخو ...

بههترین کارو میکنن

گوش کن ضرر نمیکنی ،گوشی حواست رو پرت میکنه تو سال کنکور ،سعی کن به عنوان چیز مثبت بهش نگاه کنی البته این نظر من هستش دیگ مونده خودت

پسر رونالدو هم من شنیدم گوشی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هجده سال سن، به نظرم خیلی قبلتر باید برات میخریدن. من بچگیم از گوشی بابا و مامانم استفاده میکردم و بازی میکردم. اولین گوشی که برای خودم خریدن، فکر کنم دوازده سالم بود.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

نی نی سایت جاییه که وقتی یه دختر ۱۸ ساله تاپیک میزنه میگه برام گوشی نمیخرن، یه عده میان میگن کار درستیه به صلاحته و ...

و وقتی یه دختر ۱۸ ساله دیگه تاپیک میزنه میگه ازدواج کنم؟ همون آدم‌ها میگن اره چه اشکالی داره عقل بعضی ۱۸ ساله‌ها اندازه ۴۰ ساله‌هاست

برای ازدواج عقلش میرسه، برای گوشی داشتن نه

ترک نخورید از تناقض

با هجده سال سن، به نظرم خیلی قبلتر باید برات میخریدن. من بچگیم از گوشی بابا و مامانم استفاده میکردم ...

اینام ۱۳ ۱۴ سالگی خریده بودن ولی شانس من سریع افتاد شکست دیگه همونو کردن بهونه هیچوقت درستش نکردن گفتن راحت شدیم بهتر شد ک شکست و فلان 

نی نی سایت جاییه که وقتی یه دختر ۱۸ ساله تاپیک میزنه میگه برام گوشی نمیخرن، یه عده میان میگن کار درس ...

ازز این لحاض گفتم من یکی که تو سال کنکور وحواسش پرت میشه به خصوص که تازه میخواد بگیره

وگرنه قبل ترش من گفته بودم اگر حتی بری دانشگاه هم برات نمیخرن

عزیزم دانشگاه قبول شو بعد،باشه؟!سال کنکور گوشی گند میزنه به کنکور و کل آیندتمنم زیاد ازت بزرگتر نیست ...

من چند سال پیش کنکور دادم و نتیجه خوبی اوردم، ادعا هم نمیکنم که گوشی رو خوب مدیریت کردم، نه خیلی جاها شاید باعث اتلاف وقتم شد، ولی خیلی از فیلم‌ها و آزمون‌های سطح بالا که پی‌دی‌افشون موجود بود استفاده کردم و بدون گوشی نمیشد. مطمئنم اگر گوشی نداشتم اصلا نمیتونستم به اون سطح از موفقیت تحصیلی برسم

وقتی بیرون از خونه هستی با چی بهشون زنگ میزنی ؟ بنظرم لازمه

هیچی ..دوستای من ماهی ی بار گوشی عوض میکنن خجالت میکشم بگم هنوز از گوشی بابام استفاده میکنم اصلا مدلش و اینا واسم مهم نیس حداقل چیزی باشه در حد این ک زنگی بزنم  اسنپ بگیرم یا چیزی 

گووشی خانوادش هست

با گوشی خانواده نمیشه هر لحظه اراده کردی بری فلان ازمون یا فیلم رو چک کنی، من تا ۱۵ سالگیم گوشی نداشتم و از گوشی مامانم استفاده میکردم، با اینکه چیزی بهم نمیگفت بنده خدا ولی نمیتونستم هروقت میخوام بگیرم دستم که

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792