2789
عنوان

برای عید غدیر

93 بازدید | 10 پست

یه دختر هس تو روبیکا بشدت مذهبیعه بشدتت

من یبار استوریشو ریپ زدم اصلا فالوش نکردم چون مذهبی نیستم به اون شدت

حالا شماره کاذتشو پیوی منم فرستاده که میخاییم به مردم ساندویچ فلافل پخش کنیم این بنرو پخش کنید و خودتونم پول واریز کنید

عاشق خدام هستم و اعتقادم ابدی بهش پابرجاست🥺🥹🥰😍

حالا بنظرتون بزنم پول و؟ 

چقد بزنم؟ 

اخه چون عید بود گفتم برنم وگرنه نمیشناسمش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که باور نمیکنم به هرکسیخودتون میتونید به چن خانواده فقیر کمک کنید هر ماه

موافقم منم 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

من پولم جایی که مطمئن نیستم درست خرج میشه یا نه به نیازمند میپرسه یا نه خرج نمیکنمما مستقیم به خود م ...

اره منم حالا فکرش میکنم ولش نمیزنم

خودم یه مقداری کمک میکنم به نیازمندی چیزی

نیاز نیس بدمش به یه شخصی که اصلا مشخص نیس کیه

اختیار باخودت 

اما من کلا از کسایی که میخوان نذری بدن از بقیه کمک میخوان و با پول مردم میخوان چهارتا ساندویچ بگیرن خوشم نمیاد اگه خودم داشته باشم اندازه همون پولم خیرات میدم  

اختیار باخودت اما من کلا از کسایی که میخوان نذری بدن از بقیه کمک میخوان و با پول مردم میخوان چهارتا ...

موافقم

منم همینکارو میکنم

اره اینجوری بهتره

ممنونم از راهنماییتون گل🌹✨