2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم واسه یه عده استاد

188 بازدید | 14 پست

اصلا فکر کن میاد سر کلاس فقط از روی کتاب روخوانی میکنه میگه بنویسید خودش هیچی بلد نیست ۲۰۰ صفحه جزوه گفته ما نوشتیم حذفیات هم نمیده هیچی هم یاد نداده اخه اینجور ادم ها اگه بلد نیستن یا درس ندن یا اگه بخاطر حقوق میان لااقل سوالات مهم رو بدن عقده ای نباشن 

چی شده 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوا از ۲۰۰ صفحه امتحان بگیره

چه خبره 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

استادای ما هم همینن هیچی حذف نکرد هر چی بهش التماس کردیم این هفته هم امتحانشو دارم خداکنه نیفتم

اخه ببین ادم توی دانشگاه های دیگه نگاه میکنه میبینه همین درس رو استادشون سوال رو دادن واقعا چه عدالتی همین درس رو مارو با ۱۰ پاس میکنن یه استاد دیگه توی یه دانشگاه دیگه با ۲۰ دانشجو رو پاس میکنه

خیلی هاشون حذفیات و سوال نمیدن. بستگی به رشته و دانشگاه داره. ربطی به عقده نداره. ولی سواد استاد بحث ...

اخه نه درس میده نه توضیح میده ۲۰۰ صفحه رو میرزا بنویس نوشتیم حذفیات هم نمیده هیچی از جزوه نمیفهمم خیلی نامرده بابت این واحد داره پول میگیره

متاسفانه تحصیلات شعورنمیارهانقدکه من امروز التماس کردم به استاد منونندازه به سنگ گفته بودم آب میشد آ ...

من خودم ازاد میرم حتی با اونکه پول داره میگیره باز هم میندازه اخه این همه وقتی که سر کلاسش تلف شده این پولی که داده شده چی میشه اگه قرار باشه ترم بعد دوباره این درس رو بردارم 

من خودم ازاد میرم حتی با اونکه پول داره میگیره باز هم میندازه اخه این همه وقتی که سر کلاسش تلف شده ا ...

بعضی استادها فقط عقده ها وکمبودهاشونو میان دانشگاه روی دانشجوهای بیچاره خالی کنن

بعضی استادها فقط عقده ها وکمبودهاشونو میان دانشگاه روی دانشجوهای بیچاره خالی کنن

نباید اذیت کنن مخصوصا دانشگاه های شهریه ای 

اون دانشجوی بدبخت داره کار میکنه بابت اون شهریه انقدر بی‌انصاف نباید باشن

نباید اذیت کنن مخصوصا دانشگاه های شهریه ای اون دانشجوی بدبخت داره کار میکنه بابت اون شهریه انقدر بی‌ ...

منم آزادم همه کلاسام رفتم میتونست نندازه همین امروز امتحان گرفت همین امروزم نمره هاروثبت کرد عقده ای