2777
2789
عنوان

خانومایی که زبان خوندین میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
اخه مشاورم پرسیدم گفت لغت مهمه اول لغت منم میخونم لغت بخونم چون امتحان زبان هم سخت شده در حد کتاب نی ...

از من که یک ماه دیگه ازمون ایلتسش هست میپرسی

میگم اگر گرامر بلد نباشی ، ساختار جمله رو ندونی، هرچی کلمه بدونی نه میتونی کانورسیشن خوبی داشته باشی نه رایتینگ 

عزیزم یک ساعت رو بخون جنرال کمکت میکنهولی ایلتس الان به چه دردت مبخوره خوشکلم؟الان زبانت رو تقویت کن ...

میدونی من میخوام رشته های دندون رو انتخاب کنم و میخوام بتونم از  روی کتاب ها و رفرنس های خارجی هم بخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من که یک ماه دیگه ازمون ایلتسش هست میپرسیمیگم اگر گرامر بلد نباشی ، ساختار جمله رو ندونی، هرچی کل ...

باشه عزیزم ممنون حتما به توصیه هات عمل میکنم ببخشید وقتت رو گرفتم 

نه نمیتونم اصلا این قدر بخونم چون کنکورم دارم اینو میخواستم روتین وار اطافه کنم به نظرت با کتاب 504 ...

نه زیاد اون کتاب بیشتر برا زبان عمومیه

گرامرتو قوی کن 

کتاب Oxford Word skills-Basic & intermediate  و کتاب Essential Words for the IELTS

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

میدونی من میخوام رشته های دندون رو انتخاب کنم و میخوام بتونم از روی کتاب ها و رفرنس های خارجی هم بخ ...

میتونی ، نیاز نیست حتما ایلتس داشته باشی

روزی نیم ساعت گرامر نیم ساعت کلمه بخون 

من همکلاسی هام فوق تخصص غدد و دندون و عمومی و هرچی بگی بودن همه بالا ۲۷ سال سن داشتن

نه زیاد اون کتاب بیشتر برا زبان عمومیهگرامرتو قوی کن کتاب Oxford Word skills-Basic & intermediat ...

گرامر به نظرت از رو یوتیوب ببینم بهتر نیست تا خودم بخونم فکر نکنم بفهمم از رو کتاب و اینکه شما هم نظرت رو اینه که اول باید گرامر خوند بعد کلمه ؟ 

میتونی ، نیاز نیست حتما ایلتس داشته باشیروزی نیم ساعت گرامر نیم ساعت کلمه بخون من همکلاسی هام فوق تخ ...

یه حس عقب موندگی دارم امسال پشت کنکوری ب.دم نهایت پرستاری بیارم نمیخوام برم و داره 20 سالم میشه خیلی حس میکنم عقب افتادم و استرس عجیبی دارم نه رانندگی یاد دارم  نه زبان استرس دارم 

گرامر به نظرت از رو یوتیوب ببینم بهتر نیست تا خودم بخونم فکر نکنم بفهمم از رو کتاب و اینکه شما هم نظ ...

قطعا گرامر پایه و اساس زبانه کلمات بدون گرامر کاربردی ندارن 

اره یوتیوب خیلی کمک کنندس

هرچی تا الان بلد بودی رو بریز دور گرامر رو از اول اول بخون از پایه 

بعد برو سراغ کلمات 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

یه حس عقب موندگی دارم امسال پشت کنکوری ب.دم نهایت پرستاری بیارم نمیخوام برم و داره 20 سالم میشه خیلی ...

واااا یجور میگی انگار ۴۰ سالته!!! چه عقب افتادنی

من کع زبان ۲۵ سالگی خوندم

الان ۲۶ هستم سطحممم advanced هست ، هیچ وقت دیر نیست واقعا‌

بعدم بستگی داره موفقیت رو توی چی معنی کنی

مغنی رانندگی نمیکنم هرگز بدم میاد اما دارم اپلای میکنم برای دکترا

و کار میکنم به نظر خودم موفقم

صرفا اینکه زبان خونده باشی و رانندگی کنی به مغنی موفقیت نیست، 

به نه سنت زیادع نه عقب موندی 

هدفت بزرگه

باشه عزیزم خیلی لطف کردی ببخشید وقتت رو گرفتم

قربونت برم چه حرفیه سوال دیگه‌ای داشتی بپرس حتما خوشحال میشم کمکت کنم

واااا یجور میگی انگار ۴۰ سالته!!! چه عقب افتادنیمن کع زبان ۲۵ سالگی خوندمالان ۲۶ هستم سطحممم advance ...

اره دقیقا زبان و هروقت شروع کنی دیر نیست 

دست اوردهای هرکسی متفاوته

واااا یجور میگی انگار ۴۰ سالته!!! چه عقب افتادنیمن کع زبان ۲۵ سالگی خوندمالان ۲۶ هستم سطحممم advance ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم اخه میدونی اطرافیانم همه 18 سالگی رفتن پزشکی مهندسی من همچنان دارم پافشاری میکنم برا رشته مورد علاقم ایشالله دیگه این سری قبول شم ممنونم ازت بابت کمکت 

دقیقا ، شاید یکی ۳۵ سالگی موفق شه مقایسه بدترین چیزه بدتر سرعت ادمو کند میکنه

بهترین مقایسه فقط مقایسه کردن با دیروز خودته