هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
اینجور آدما که فکر میکنن از همه بهترین بالاترن اعتماد به نفس تو میارن پایین و همش فکر تخریب تو هستن
بهم میگی حس جواد بهم چیه؟؟
اینجور آدما که فکر میکنن از همه بهترین بالاترن اعتماد به نفس تو میارن پایین و همش فکر تخریب تو هستن
پس چرا بهم میگه من میخوام یکاری کنم اعتماد بنفس بگیری یا وختی یه حرفایی میزنم از اعتماد بنفس نداشتنم یجوری حرف میزنه که ناراحت شده و دلش نمیخواد اینطوری باشم