2777
2789
عنوان

تیرویید خودایمن

533 بازدید | 55 پست

خانمایی ک تیرویید خودایمن دارید بیایید ب دادم برسید دارم از غصه میمیرم. میگن باعث سرطان میشه دیابت نوع 1 حتمامییگری کیست تخمدان و سینه و.... 😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما مشکوک من ک دارم چی بگم😭😭😭

مشکوک نگو ثابت شده هست 

دکتر داره نوعش رو مشخص میکنه هفته دیگه جواب ازمایشم میاد

ده تا عکس و ام ار ای باید برم انجام بدم 

یعنی تا میام نفس تازه کنم از یه بیماری یه بیماری دیگه میفته به جونم الانم مشکوک به لوپوس و شوگرن و چهار تا چیز عجیب و غریب دیگه هستم 

سی ار پیم بالاست دارم از بدن درد میمیرم و یکی از تستام هم مثبت شده 

چرا

دیابت ۱ زیر بالای سی نمیگیری 

و تیرویید هم درمان داره

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

34

سلام از یکی دوستان مورد اعتماد شنیدم خانومی که باردار بوده و تیرویید سمی( حالا بدخیم سرطانی یا هرچیز دیگه ای که میگن) با داروهای طب اسلامی خوب شده البته زیاد شنیدم اما گفتم از مستندات بگم

نگران نباش طب اسلامی درمان داره دوست داشتی تاپیکمو بخون امیدوارم برات مفید باشه

سلام از یکی دوستان مورد اعتماد شنیدم خانومی که باردار بوده و تیرویید سمی( حالا بدخیم سرطانی یا هرچیز ...

آدم میمونه چیکار کنه یکی میگه طب سنتی الکی بدتر میشه یکی میگه خوبه😏

سلام از یکی دوستان مورد اعتماد شنیدم خانومی که باردار بوده و تیرویید سمی( حالا بدخیم سرطانی یا هرچیز ...

اصلا محاله سرطان با طب اسلامی درمان بشه

چیزی به اسم طب اسلامی اصلا تایید شده نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ببین طب سنتی رو ول کن

من الان نزدیک بیست ساله میرم مطب دکتر غدد

کم کاری تیروئید دارم 

مطب دکتر پر از خانمایی هست که تو جوونی قرص تیروئیدشونو نخوردن و الان دنبال نمونه برداری و بدخیمی هستن تو پنجاه شصت سالگی تو مطب دکتر 

تیروئید شوخی نداره 

یه دوستی هم دارم که زمان بارداریش تیروئیدش مشکل دار شد جوری که بهش گفتن بچه بدنیا اومد شیر هم نمیدی بهش و تیروئیدش رو در اوردن و خلاصه الان تنبلی میکنه بعد شونزده سال قرص بخوره و وزنش شده نزدیک صد و ده بیست کیلو 

اصلا محاله سرطان با طب اسلامی درمان بشهچیزی به اسم طب اسلامی اصلا تایید شده نیست

دوست عزیز بیشتر تحقیق کن 

خودم میشناسم کسی که با پرتو درمانی و شیمی درمانی جواب نگرفت اما با داروهای طب اسلامی و لطف خدا درمان شد 

تعداد درمان شده ها زیادن اما یکیشو خودم از نزدیک میشناسم

دوست عزیز بیشتر تحقیق کن خودم میشناسم کسی که با پرتو درمانی و شیمی درمانی جواب نگرفت اما با داروهای ...

اگر این بود خیالت راحت کل دنیا دست از درمان برمیداشتن و میومدن طب اسلامی رو انجام میدادن

اینا اصلا پایه و اساس ندارن باور نکنید 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....