2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست

درکت میکنم عزیزم چون تو این شرایط بودم ، انشالله هر چه زودتر دامنت سبز شه

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیشده من باردارم دعام میگیره از ته دل برات دعا میکنم به هرچی میخوای برسی

ای جانم با سلامتی

برای منم دعا کنم تا سال بعد محرم منم مادر بشم

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

ان شاءالله ب هرانچه مبخای برسی 

دقیییییقا الان خدا داره امتحانت میکنه

لحظه های عادی زندگی ک عادیه، مهم الانته ک از امتحان خدا چجوری بیرون بیای 

براشون ارزوی خوشبختی کن، تو میتونی این تو وجود همه ماست

و بگو خدایا هروز خوشحالی و خوشبختیتون رو زیاد تر کن 

و یقین داشته باسه ک زمان خودش خدا ارزوهاتو یکی یکی براورده میکنه و بابت اینده زیبایی ک در انتظارته خداروشکر کن 😍

خیلی سعی میکنم حسرت نخورم نمیشه

سلام دوست عزیز ان شاءالله بزودی شماهم مامان بشین بارداری و زایمان اسون و راحت و هر سه تون سالم و سلامت خخخخ یعنی خودتون و دوقلوهاتون خخخ

چه مشکلی دارین چه ندارین طب اسلامی یسری دارو و دستوراتی داره چندنفر که کیست و تنبلی تخمدان داشتن میشناسم با داروهای طب اسلامی مشکلشون رفع و بچه دار شدن البته خیلیا جواب گرفتن اما گفتم از مستندات بگم بهتره

اگه اطلاعی درمورد طب اسلامی نداری تاپیکمو بخون

عزیزم چیشده من باردارم دعام میگیره از ته دل برات دعا میکنم به هرچی میخوای برسی

دلم میخاد ان شاءالله یه کار خوب گیرم بیاد با موقعیت و درامد خوب

و ان شاءالله یه همسر مومن و وفادار و ابدی در زمان خودش

ای جانم با سلامتیبرای منم دعا کنم تا سال بعد محرم منم مادر بشم

من پارسال رفتم مشهد بعد رفتم کربلا برای اولین بار. ازشون بچه خواستم والان تودلیم قراره همون موقع ب دنیا بیاد ک رفتم مشهد

ای جانم با سلامتیبرای منم دعا کنم تا سال بعد محرم منم مادر بشم

عزیزدلممممم چشممم انشالله مامان میشی به حق فاطمه زهرا

پناه ببر به امام حسین بگو تورو به علی اصغرت قسمت میدم واسطه من شو پیش خدا بهم بچه بده

سال قبل این موقعه همش منتطر بودم باردار شم کلی نذر کردم برا امسال محرم که اگه مادرشدم نذر ادا کنم 

توام همین کارو کن

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
دلم میخاد ان شاءالله یه کار خوب گیرم بیاد با موقعیت و درامد خوبو ان شاءالله یه همسر مومن و وفادار و ...

انشالله گیر میاد بسپار به اون بالایی

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
من پارسال رفتم مشهد بعد رفتم کربلا برای اولین بار. ازشون بچه خواستم والان تودلیم قراره همون موقع ب د ...

خدا حفظش کنه انشاالله ب سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری

خیلی التماس دعا دارم ازت

عزیزدلممممم چشممم انشالله مامان میشی به حق فاطمه زهراپناه ببر به امام حسین بگو تورو به علی اصغرت قسم ...

الهی دورت بگردم چشم حتما

انشاالله با سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری عزیزدلم