داری چیزی رو تعریف میکنی یهو دردش توی کل وجودت میپیچه اما حفظ ظاهر میکنی. بزرگسالی همینه...! دستاتو حلقه نمیکنی دور گردن مامان زار بزنی، چون خودت دیگه الان یه تکیهگاه محکمی...
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.
ممنون که گفتییه ریسکی کردم ترسیدم ولی رفتم برداشت زدمطلای فیزیکی هم میده باید بری حضوری بگیری و البت ...
طلا رو فقط از طلافروشی بخرین حتما اونم با فاکتور رسمی و مهر شده
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
اون که صد درصد هروقت بخرم بافاکتور خودش میده چن ساله از یکی ک ازش شناخت دارم آدم خوبیه میخرم دیگه حس ...
صد در صد
امیدوارم که موفق بشین و آینده خوبی در انتظارتون باشه
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
خیلی ممنونم از آرزوی خوبتمنم امیدوارم شماهم موفق باشید و آینده خوب ودرخشانی در انتظارتون باشه
سپاسگزارم