2777
2789
عنوان

در مقابل چنین افرادی چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
نه قطع ارتباط که خیر ولی مودبانه هم جوابشو میدم باز پوزخند میزنه و حرفای اذیت کننده ی بیشتر

از یجایی باید جلوش بایستی 

یا کلا گوشو درو دروازه کنی 

من تو موقعیت بودم پاره اش میکردم 

ولی تو نمیتونی بنظر هرچی گفت بخند تا نتونه داغونت کنه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چیزی نزدیک ۲۰ سال اینا بزرگتره

چی بگم عزیزم خودت میدونی نمیگم حالا خیلی مستقیم بی احترامی کن میگم توام یکم شوخی شوخی جوابشو بده تا فک نکنه زبون نداری باز رفتارشو تکرار کنه

عاشقم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی اخه توی خانواده ی نزدیکه دعوا کردن باهاش خیلی برای خودمم بد میشه. مادرمم فوت شدن

اخی عزیزم روح مادرت شاد،،ن منظورم دعوا نیستا دعوا ک زشته نخند به حرفاش با تحکم یه جواب دندون شکن ضایع کننده بده دوبار این کارو کن بیخیالت میشه،،بگو بابا ما چیکار کنیم تو دست از سرما برمیداری سوژه ی دیگه ای نداری گیر میدی ب من بیخیال شو دیگه

اخی عزیزم روح مادرت شاد،،ن منظورم دعوا نیستا دعوا ک زشته نخند به حرفاش با تحکم یه جواب دندون شکن ضای ...

سلامت باشین . 

تلاشمو میکنم یکم بتونم دفاعی چیزی کنم حداقل 😅 ممنون بابت نظراتتون 

از یجایی باید جلوش بایستی یا کلا گوشو درو دروازه کنی من تو موقعیت بودم پاره اش میکردم ولی تو نمیتونی ...

بله سعیمو میکنم بیشتر نگرانم پدرم بشنوه این چیزا رو ناراحت بشه کلا دعوا بشه ممنونم بابت نظر دادنتون 🙏

بله سعیمو میکنم بیشتر نگرانم پدرم بشنوه این چیزا رو ناراحت بشه کلا دعوا بشه ممنونم بابت نظر دادنتون ...

فدات 

موفق باشی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟