2777
2789
عنوان

با خواهرم چحوری رفتار کنم

442 بازدید | 21 پست

۱۲سالشه،از اول بداخلاق بود،الان خیلییی بد اخلاقع از اول سال تحصیلی تا حالا همیشههه بداخلاقه و عصبی،حوصله هیچکسو نداره،میره تو اتاق درم می‌بنده کسیم نباید درو باز کنه حتی اگه کار داشتم باید کلی غر تحمل کنه که چرا پاشو تو اتاق گذاشته(اتاقمون مشترکع منو آجیم)،،،،خیلی خودخواهه یعنی هرچی اون کفت باید همون موقع فراهم شه وکرنه قهر می‌کنه عصبی میشه بداخلاق میشه،اصلا براش شرایط بقیه مهم نیست...

حتی بخواب بهش محبت کنیم حوصلتو نداره و میگه نمیخوام ولم کنین

چجور باهاش رفتار کنم؟باهاش مهربونی کنم هرکاری کرد؟یا منم مثل خودش رفتار کنم؟میترسم واکنش اشتباه نشون بدم تو آیندش تاثیر بذاره...

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

باش دوست شو 

اون سنی نداره ولی تو با محبتت میتونی بکشیش سمت خودت 

ممکنه تو مدرسه اذیت میشده اینجوری داره سر بقیه خالی میکنه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باش دوست شو اون سنی نداره ولی تو با محبتت میتونی بکشیش سمت خودت ممکنه تو مدرسه اذیت میشده اینجوری دا ...

خیلی رابطمون باهم خوب بود،ینی هرچی میشد ما به هم میگفتیم،بهترین دوستای هم بودیم،نمیدونم یهو چش شد...‌

تو مدزسه چیزیش نبود،چون الان مدزسه نمیره ولی بازم همینجوریه،اگرم چیزی میشد بهم میگفت حتما

خیلی رابطمون باهم خوب بود،ینی هرچی میشد ما به هم میگفتیم،بهترین دوستای هم بودیم،نمیدونم یهو چش شد... ...

شاید پریود شده

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه بابا،میشد اول به من می‌گفتولی شاید نزدیک باشه،چون همش تازگیا دل درد داره

اره تغیرات هورمونی اذیتش میکنه 

سعی کن به دوستیت ادامه بدی که اگه سوالی داشت از تو بپرسه نه از دوستای نا آگاهش 

ممکنه نیاز به شیو کردن داشته باشه .دختره دیگه بیرون ببرش  نذار عادت کنه به گوشه گیری

ای بابا،حالا من چجور دلم بیاد بی محلی کنممم...

براش لازمه بعد تو نمیخوای بزنی یا آسیب وارد کنی فقط باین کارمیره توفکرخودشواصلاح میکنه

میجنگم میدونم سخته ولی تا پیروز نشم دست نمیکشم

اره تغیرات هورمونی اذیتش میکنه سعی کن به دوستیت ادامه بدی که اگه سوالی داشت از تو بپرسه نه از دوستای ...

آره من هنوز باهاش دوستم

همچیو میدونه متاسفانه،من اکه سوال داشتم باید از اون بپرسم...

والا منم به مامانم میگم،نمیزاره،میگه زوده،برا منم کلاس نهم گذاشت....

این خواهرمم چشم و گوشش میجنبه یکم،مامانم رو این سختگیر تره

میخوایم ببریمش بیرون،نمیاد