زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
یه دهه سنی خاص دنبال اینجور کاران ، منم واقعا دهه هفتادی ام اما لزومی ندیدم و خودمو بیشتر دوست دارم با اینکه زیبا و درجه یک نیستم، اما خودمو دوست دارم ، یکی هم هست مثل جاریم خودشو خفه کرده با پیکر تراشی و ژل لب و گونه و چونه و زاویه فک و عمل بینی
خواهر اشتباه متوجه شدی منظورمو مگه من گفتم همه عمل کنن یا نکنن؟ میگم با وجود این همه عمل چرا هنوز مع ...
چون زیبایی در خاص بودن و هارمونی هستش
طبیعیه زیبا زیاد نباشه
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
چرا خانوما شبیه هم شدند دیگه یواش یواش قیافه هاشون باد کرده ودور از جون شبیه عجوج مجوج شدم گاها من ا ...
اینا بیشتر زشت میشن تا خوشگل