2777
2789
عنوان

ناراحتم

208 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها. من عضو یه باشگاه هستم الان چن ماهه. اوایل به مسابقات و اینجور چیزا فکر نمیکردم تو رشتم خوب بودم اما یهو پسرفت کردم. الان استادمون واس مسابقه کسایی دیگه انتخاب کرده و من خبلی ناراحتم دوست داشتم منم انتخاب میکرد.... یهو به ذهنم رسید دیگه باشگاه نرم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قوی باش بابا

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خودتو نباز  ادامه بده 💪💪

واقعا؟! یعنی توجه نکنم ؟ آخ این همه هزینه کردم به خیالم تومسابقات شرکت داده میشم اما انتخاب نشدم الان که بیدار شدم دیدم استاد لیست اسامی رو گذاشته من نبودم خیلی ناراحت شدم. هر چند کارش درست بوده آخ من خیلی پسرفت کردم ولی خب ناراحتم دیگه

واقعا؟! یعنی توجه نکنم ؟ آخ این همه هزینه کردم به خیالم تومسابقات شرکت داده میشم اما انتخاب نشدم الا ...

اگه قرار بود همه با همچین چیزی کنار بکشن هیشکی موفق نبود .

خیلی از کسایی که خیلی موفقن چندین بار شکست خوردن .

موفق باشی دوستم ❤

You hate your life ... While some people dream of having your life 😍😍😍
عزیزم ادامه بده .ورزش حرفه ای خیلی دردسر داره برا دل خودت ورزش کن

سعی میکنم همین کار بکنم اواخر خیلی دارم شکست میخورم بیشتر به فکر هزینه هام که صرف این ورزش میکنم دوست ندارم همینطوری صرف بشه آخرشم هیچی به هیچی

اگه قرار بود همه با همچین چیزی کنار بکشن هیشکی موفق نبود . خیلی از کسایی که خیلی موفقن چندین بار شک ...

ممنونم دوستم. من زود ناامید میشم خیلی حساسم

نه اینجوری نباش  خودتو تغییر بده  دیر نشده

چشم. بازم ممنونم. من یه بعد قضیه نگاه میکنم حتما این

ششکستا و انتخاب نشدنا حکمتی داره