هرچی بزرگتر میشه لجباز تر میشه . مثلا با وجود اینکه خوابش میاد بگم بریم بخوابیم جیغ که نمیام . از گرسنگی هلاک شه چون میدونه برام مهمه غذا بخوره نمیخوره . لجبازیش به اوج رسیده . جیغ و گریه هاشم که سرجاش ...نزدیک سه سالشه . دو هفته دیگه زایمانمه موندم چجوری اعصابمو حفظ کنم آسیب نبینه😔
کلا رو دنده لجه البته چشم نزنم کمی بهتر شده..مثلا میگم بیا صبحانه بخوریم داد میزنه میکه نه بعد میگم باشه خودمو همشو میخورم زود میاد میخوره..داره نقاشی میکشه مثلا یه خط میکشه میزنه زیر گریه میگه نه نه..منم حواسشو پرت میکنم.یا اسباب بازیهاشو پخش میکنه میگه پخش شد یا خراب کردم باز جیغ و داد اصلا کلافه میکنه روزی شصت بارم میگه بابایی کجایی . هزار بارم میگه بغلم کن مامانی نق نق..با همه این ها بازم جونم در میره براش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داري غذا درست ميكني نمكش يا آبش رو بگو بچت بياد بريزه چيزي رو ميخواي واسه غذا خورد كني بگو بياد باه ...
امروز هرکار کردم نهارشو نخورد یه چیز دیگه درست کردم اونم نخورد سفارش دادم از بیرون . دیگه نزدیک عصر با حواسپرتی خورد غذارو . اره باید همینکارو کنم . اخه کم تحمل شدم وقت و حوصله ی این چیزارو ندارم . فقط رسما به غلط کردن افتادم بابت بچه😌
من راهکار روانشناس ها رو قبول ندارم که میگن باید به بچه کم محلی کرد تا خودش کنار بیاد با قضیه در باره دختر من این کار جواب نداد. من وقتی خیلی لج میکنه باهاش درباره اون موضوع صحبت میکنم و قانعش میکنم بعدشم نوازش و بغل کردن کم کم راضی میشه...کم محلی کارو بدتر میکنه و بچه رو لج باز تر.بچه لج باز احتیاج به توجه داره...میخواستم دراین باره تاپیک بزنم که همین روزا میزنم و میگم به نظرم حرف روانشلنس ها خیلی جاها اشتباست چون هر بچه ای یه جوره
دختر من خيلي وابسته من بود خيلي اصلا شبا بدون من نميخوابيد وقتي دومي به دنيا اومد هر لحظه ميخواست يه بلايي سر ابجيش بياره خيلي لجباز شده بود اصلا حرف گوش نميكرد همش بهونه اصلا كنار نميومد با شرايط جديدش خلاصه خيلي اذيت كرد اصلا ياد اون دوران مي افتم ميخام گريه كنم ولي بگم بچه من خيلي اذيت كن بود انشالله واسه شما اينجوري نميشه
من راهکار روانشناس ها رو قبول ندارم که میگن باید به بچه کم محلی کرد تا خودش کنار بیاد با قضیه در بار ...
خب هر بچه یه جوره . وقتی لجبازی میکنه ،کافیه بگم بریم بازی؟ یا بریم تلویزیون؟ سرییییع گارد میگیره حتی شده تلویزیونو مشت میزنه و جیغ که نههههههه نمیخوام و فلان . اما اگه بی محلی کنم کنار میاد . البته بعد ازاینکه دیگه اعصابم رو کاااامل بهم ریخت
خب هر بچه یه جوره . وقتی لجبازی میکنه ،کافیه بگم بریم بازی؟ یا بریم تلویزیون؟ سرییییع گارد میگیره حت ...
خب عزیزم پس همون کم محلی کن...این درباره دختر من جواب نداد...دختر من عاشق تی وی خیلی نگران چشماشم یه غلطی کردم عمو پورنگ براش دانلود کردم روزی هزار بار میگه عمو پورنگ بزار 😣
هر جقدر هم گریه کرد و جیغ زد محلش نزارین . درست میشه . اصلا داد نزنید سرش فقط محکم حرف بزنین و سر جرفتون بمونید . من این کارا رو کردم . ما الگوی بجه هامون هستیم . بچه من با این کارا لجبازیش کم شده . اقتضای سنشون هست دارن مستقل میشن . طبیعه و تا میتونید سخت نگیرید بهش
شادی چیزی نیست جز داشتن یک تن سالم و حافظه ای ضعیف
وااای امان از لج بازی ....من همین دوساعت پیش با چه زحمتی براش یه دسر درست کردم که اونم با کلی ادا شکلکو کارتون دادم به خوردش اخرشم قطره اهنشو گفتم بدم که جیغ کشیدو با لجبازی تمام نمیخورد منم به زور ریختم تو حلقش...که گریه کردو همه رو بالا اورد😭😭😭😭دیگه خسته شدم از بس بالا میاره...یه کم گریه کنه سرفه میکنه و بالا میاره