2789
عنوان

مرد متاهل

242 بازدید | 6 پست

اون مرد متاهل بیشعوری که منو تو عالم کم سن و سالی و ترگل ورگلی و سادگی‌ گول زد و از دروغ بهم گفت مجرده برا یه مدت طولانی، (که بعدا رفتم گذاشتم کف دست زنش و مفصل باهاش حرف زدم که شوهرشو جمعش کنه که از دخترای مجرد کم سن سواستفاده نکنه)، الان دیدم پیج زنش برام اومد تو اینستا شاید چون شمارشو سیو دارم، و پابلیکه. بچه ی سومشونم اوردن،گفتم بیام اینو ابنجا بنویسم تا یادم نرفته. واقعا مرد خیانتکار رو چطور میشه تحمل کرد! خانوما گول روانشناسای زرد و الکی رو نخورید، این نسخه های تراپیستا برای مردای ایرانی جواب نمیده، از همون اول حسابی مردتونو تو مشتتون بگیرین که پررو نشن و از دخترای دیگه نخوان سواستفاده کنن، تا میتونین چکشون کنین و کنترل. چه مستقیم چه غیرمستقیم. جامعه خرابه. الان اون قضیه ی مزخرف و فاجعه ی تلخ زندگیمو یادم اومد حالم خراب شد، اصلا همون ماجرا باعث شده دیگه هیچ مردی رو نمیتونم باور کنم و جدی بگیرم برا ازدواج، همش بدبینم

من به زنش نگفتم چون مینداخت گردن من

اصلا نترس تو این شرایط و حتما زن یارو رو در جریان بزار! ختی اگه قراره تورو مقصر بدونن. اگه م خانواده ی سلیته ای دارن قبلش با وکیل مشورت کن قانون یسری حق هایی هم برات در نظر گرفته که اونا بفهمن ممکنه بترسن پا پس بکشن! اغفال کردن دخترا تحت هیچ شرایطی توجیه نداره و طرف باید به سزای عملش برسه. 

برای من اخرش زنش التماس کرد کوتاه بیام که آبروشون نره! خب شوهرشو جمع میکرد از اول که کار به اونجا نمیکشید و من انقدر تروما و فشار عصبی متحمل نمیشدم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا جایی ک من میدونم هیچ زنی ازین  تیپ کار شوهرش معمولا نمیتونن ببخشن

شاید بچه دار بشن ولی ممکنه یهو یک جایی دیگ نتونه تحمل کنه زندگیشو  و همه چیز و رها کنه بره

اتفاقی ک توی خیلی خانواده ها هست

تا جایی ک من میدونم هیچ زنی ازین تیپ کار شوهرش معمولا نمیتونن ببخشنشاید بچه دار بشن ولی ممکنه یهو ی ...

مرسی از پیامت عزیزدلم. من خیلی فشار روانی و روحی متحمل شدم سر این قضیه و اونقدری که عواقب روحیش به زندگی و اینده م لطمه زد و میزنه، مطمئنم به اندازه ی من به زندگی اون زن لطمه وارد نشده. امیدوارم اون زن و بچه هاش همیشه سالم و خوشبخت بمونن ولی اون مرد هوسباز تقاص همه چیو پس بده انشالله.  بعد میگن تقصیر زنایت که میرن با مرد متاهل، نمیگن ممکنه یکی گول خورده باشه تو عالم سادگی