2777
2789
عنوان

عروسی دعوتم

391 بازدید | 40 پست

سلام خانوما

عروسی دوست همسرم دعوتیم ولی من نمیشناسمشون خیلی، مختلط هم نیس جدا جداس آقا و خانم، به نظرتون برم یا نه؟ اگه برم کسیو نمیشناسم سر میز کی بشینم؟ اگه نرم بد نیس همسرم که متاهله تنها میره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش عادی نمیشه بدون من مراسم اینا رفتن؟

نه بابا چه ربطی داره همه مراسمات که نمیخواد تنها بره 

شوهر منم دوبار بعد عروسی رفته عروسی دوستش بقیه جاهارو باهم میریم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من عروسیایی ک هیشکیو نمیشناسم بیشتر بهم خوش میگذره

اخه من درونگرام خیلی نمیتونم خودمو رها کنم و سریع دوست بشم با کسی. معذبم از وقتی که زنگ زدن استرس گرفتم که چیکار کنم

بنظرم برو خیلی سنگین رنگین اون میزای عقب بشین با کسی هم کاری نداشته باش تهشم یه عکس بگیرید با همسرت ...

کادو اینا باید بدم؟ کسیو نمیشناسم اصلا نمیدونم باید چطوری رفتار کنم

اخه من درونگرام خیلی نمیتونم خودمو رها کنم و سریع دوست بشم با کسی. معذبم از وقتی که زنگ زدن استرس گر ...

بابا میری سر میز میشینی 

شام و میوه میخوری 

رقص میبینی 

مگه قراره چکار کنی 

فقط بشین لذذذت ببر

نه بابا چه ربطی داره همه مراسمات که نمیخواد تنها بره شوهر منم دوبار بعد عروسی رفته عروسی دوستش بقیه ...

راستش ته دلم خودمم معذبم ولی همسرم همون لحظه که دعوت کردن گفتم من نیام گفت نه منو تنها نفرس! بعدش گف فک کن ببین چطوری راحتی