خانوما کسی هست ، من ۲۹ اردیبهشت ۳ تا جنین بلاست انتقال دادم بعدروز ۱۳ انتقال مثبت شدم تاریخ ۱۰ خرداد تیتر بتا ۱۷۰ بود بعدش دو روز بعد یعنی ۴۸ ساعت تاریخ ۱۲ خرداد تیتر بتا ۲۷۲ شد بهم گفتن باز چک کنم دو برابر نشده اما یک و نیم برابر شده که دیگه خورد به تعطیلات من شیش روز بعد تاریخ ۱۸ خرداد تیتر بتا دادم شده بود ۲۹۱ زنگ زدم بیمارستان گفتن عجیبه تا الان باید ۲۰۰۰ میشد تو این شیش روز گفتن مجدد تکرار کن دو روز بعد تاریخ ۲۰ خرداد هم رفتم آزمایشگاه خودم هم یه جای دیگه،، آزمایشگاه خودم ۲۶۲ شده بود افت پیدا کرده بود آزمایشگاه دوم دادم ۳۶۲ بود خلاصه گفتم فرق آنچنانی نداره زنگ زدم بیمارستان گفتن تمام داروهات آنوکسا و پروژسترون و استرادیول و استرومارین و هر چی داری قطع کن احتمالا میخواد سقط بشه ، باز ۴۸ ساعت تکرار کن ببین داره میاد پایین یا نه خلاصه ما دارو قطع کردیم روز بعدش افتادیم خونریزی و صبحش همون آزمایشگاه دوم تیتر بتا چک کردم بعد جواب آزمایشگاه اومد تیتر بتا بعد دو روز ۲۲ خرداد شده بود ۴۰۷ رفته بالا باز ترسیدم سریع رفتم بی بی چک زدم ببینم هاله میندازه یا نه چون تمام بی بی چکام هاله مینداخت بی بی چک زدم سریع پررنگ شد گفتم پس درسته تیتر رفته بالا و رفتم بیمارستان بهم گفتن فقط پروژسترون بزن سونوگرافی هم قبلن با تیتر ۲۹۱ رفتم ولی خوب با این تیتر چیزی مشخص نمیشه و سقط مکرر هستم قبلن بارداری هام تا ۱۰۰۰ میرفت ساک تشکیل میشد این دفعه آی وی اف کردم خیلی عجیبه بارداریم میگم نکنه خارج رحمی باشه بیمارستان گفتن ن خارج رحمی میره بالا وحشتناک 🥲🥲🥲🥲🥲 کسی بوده اینجوری
اگه بهت گفتم درسته پس استرس چی داری نکن اینجوری با خودت تا آخر بارداری راه درازی است بارداری خارج رحمی درد داره خود پزشک تشخیص میدم دستور بستری به تو که چیزی نگفتن آن شا الله به سلامت کنار بیای
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
اگه بهت گفتم درسته پس استرس چی داری نکن اینجوری با خودت تا آخر بارداری راه درازی است بارداری خارج رح ...
آخه دکتر خودم تهرانه من جنوبم بیمارستان تهران که آی وی اف کردم زنگ زوم گفتن داروهات قطع کن داروهام هم مختص سقط مکرر هست مشکل انعقادی و ایمنی داشتم اما رفتم بیمارستان جنوب یه دکتر زنگ زدن و گفت فقط پروژسترون ادامه بده فعلا نمیتونیم بگیم خارج رحمی هست یا نیست چون با این تیتر چیزی مشخص نمیشه حالا موندم منی که داروهام برا مشکل انعقادی و ایمنی مهمه قطع شده و این دکتر جنوب که بیمارستان بهش زنگ زد گفت فقط همون شیاف بزنه اونارو نمیدونم باز ب تعطیلات خوردم نمیتونم زنگ بزنم بیمارستان تهران که آی وی اف کردم 🥲🥲🥲🥲
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
نمیدونم از بس سقط کردم اما اونا این مدلی نبودن طبیعی باردار شده بودم اونا اینسری خیر سرم گفتم آی وی اف کنم جنین خوب میزارن و دارو میگیرم که سقط نشن مثل آنوکسا برا مشکل انعقادی و پردنیلزون برا مشکل ایمنی و یکسری دارو مثل استرادیول و استرومارین و خوب رشد میکنه هر کی دنبال من بود انتقالش ساک تشکیل شده براشون و هفته دیگه یکشنبه میرن سونو قلب من هنوز درگیر تیتر بتام ۶ روز که تیتر بتا متوقف شده بود و رشد نکرده بود اصلا خیلی عجیبه برام ، حتی زنگ زدم بیمارستان تهران بهم گفتن خیلی عجیبه همچین موردی ما نداشتیم بهم گفتن داروهات قطع کن میوفتی خونریزی و تیتر بتا صفر میشه منم افتادم لکه بینی با قطع داروها و گفتم خوب تیتر بدم احتمالا داره میاد پایین رفتم چک رفته بالا باز و بی بی چک زدم به جا هاله تو خط پررنگ افتاد میشه برام دعا کنی این چند روز همش درگیرم ای کاش این همه سقط نکرده بودم و درگیر این قضایا نمیشدم دیگه خسته شدم خدایی وقتی گفتن داروهات قطع کن من همش گریه و زاااار میزدم گفتم اینم از تلاشم دیگه نمیدونم چیکار کنم تمام راه ها رفتم 🥲🥲🥲🥲 بستری هم بهشون گفتم گفتن لازم نیست درد شدید داشتی بیا انشاالله که ب خیر بگذره خارج رحمی نباشه که لازم نشه با درد شدید برم بیمارستان