من به شخصه واسم سنگینه تو جمعی باشم که دوتا خانوم سن بالا باشن و اونا کارهارو انجام بدن و من بشینم
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
من خودم همیشه همراهی میکنم برای کمک ، برای پاگشا هم میخواستم ظرف بشورم اما خود میزبان اصلا اجازه بهم نداد و گفت شما دفعه اوله که میاین و.... و فقط توی پهن و جمع کردن سفره و جمع و جور کردن وسیله ها کمک کردم
اگه خواستی خشک کن یا تو جا به جایی ظرفا یا جمع کردنشون کمک کن
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
نه اصلا پیش قدم نشو فقط بگو کمکی از دستم بر میاد؟ همین اونم ن موقع ظرف شستن قبلش مثلا سفره پهن کردن جمع کردن
فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫