2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 25 پست
به نظرم کم کردن وزن خیلی سخته

من خیلی ورزش میکردم قبل بارداری رژیم بودم هیچی نمیخوردم بزور شاید یکی دو کیلو کم کردم 

کیلو کیلو میره بالا گرم گرمم بزور میاد پایین 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من از همون بچگی اصلا هوس به خوردن چیزی درونم وجود نداشت الانم ک باردارم همینم گاهی وقتا ممکنه یه چیزی هوس کنم اونم غذا نیس کلا میونم با غذا خوب نیست زیاد الانم از باردارایی ک با من یکی هستن خیلی لاغرترم هفت ماهمه تازه یه ذره شکم اومد جلو اما وزن بچه اوکیه

من خیلی ورزش میکردم قبل بارداری رژیم بودم هیچی نمیخوردم بزور شاید یکی دو کیلو کم کردم کیلو کیلو میره ...

منم فکر کنم از سال ۱۴۰۱ فکر کنم دو سه سال پارک تو محله مون میرفتم و با یه سری وسایل ها ورزش میکردم ولی بعدش سختم شد برم و فکر کنم از خرداده بیروننو سعی میکنم برم منظورم خرید و ایناس مثل نون و شیر و اینا ولی مثل پارسال که خرید و اینا میرفتم نمیرم و تو خونه بی تحرک نیستما ظرفارو بیشتر من میشورم جاهارو جمع میکنم خونه رو اگه تنها باشم جارو میزنم ولی خوب باز اونجوری که باید تحرک ندارم 

ولی من از همون بچگی اصلا هوس به خوردن چیزی درونم وجود نداشت الانم ک باردارم همینم گاهی وقتا ممکنه یه ...

سلام عزیزم من از بچگی چاق بودم الانم اضافه وزن دارم دلم میخواد برم با ترازوی داروخونه چک کنم چون دقیقه ولی حالشو ندارم 

منم فکر کنم از سال ۱۴۰۱ فکر کنم دو سه سال پارک تو محله مون میرفتم و با یه سری وسایل ها ورزش میکردم و ...

تحرک خوبه باید غذا هم کم باشه ولی سوخت و ساز بدنمون فک کنم پایینه 

یه خواهرم سه برابر من باور کن میخوره انقد لاغره استخون مچ دستش معلومه مامانم همش میگ کاش یکم اضاف میکرد 

بعضیا هم هر کار میکنن اضاف نمیکنن 

خوب ابجیت استعداد چاقی نداره داشتن این بد دردیه

خوش بحالش واقعا جالبیش اینه ما کل طایفمون استعداد چاقی داریم 😁 این نمیدونم بکی رفته 🤣

خوش بحالش واقعا جالبیش اینه ما کل طایفمون استعداد چاقی داریم 😁 این نمیدونم بکی رفته 🤣

ببین به نظرم تو باید به بچه ات شیرخشک بدی البته شیردهی هم مادرو لاغر میکنه