2777
2789

دوس دارم بدونم قرص سیانور رو از کجا میتونم گیر بیارم آیا وچقد طول میکشه تا خلاصت کنه

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

منم میخام بدونم 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش زیاده ، گاز گرفتگی بهتره

خطرناک نیست؟؟؟

مثلا خونه منفجر نمیشه بقیه آدم ها آسیب ببینن؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

چند دیقه س؟

خوبه من میدونم تو خواب میری به خواب ابدی

ولی ما خونمون شوفاژ هست چیکار کنم؟

چرا منفجر میشه

پس میشه یه کاری کرد 

تو چادر مسافرتی به بهانه سرما میشه پیک نیک روشن کرد 

بعد اونجا به بهانه نشتی گاز میشه خودکشی کرد

هرچی به این حرفا فکر کنی بدتر غم و سختی رو جذب میکنی ببین امروز بشین همین یه خط رو تو دفتر یا گوشیت بنویس حالا میخوای اعتقاد داشتی باشی یانه ولی معجزه میکنه بگو من حالم خوبه و ارامش دارم به زبون حال بنویس بعد معجزشو ببین 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁