2777
2789

اول دکتر 

ولی راه خیلی طبیعیش حنا

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم همون روغن نارگیل رو بزن خوبه چون خودم تاثیر شو دیدم می‌تونم اینو بهت پیشنهاد بدم انشالله که موهات رشد خوبی داشته باشه 🌈💙موهام همش می‌ریخت هر روز حمام میرم روغن نارگیل هم میزنم الان یک ساله که استفاده می‌کنم محشره خیلی خوب بود برام شامپو ریزش مو لوکس رزماری هم خوبه بزنی 

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

قرص ویتامین و زینک هم بخور

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

والا من از خواهرم یاد گرفتم 

تازه شروع کردم به درست کردن و زدن 

خواهرم میگه من نتیجه گرفتم 

رزماری یک قاشق 

سیاه دونه یک قاشق 

برگ بو چند عدد ومیخک چند عدد رو باهم بجوشون چند دقیقه.

بعد بزار ۲۴ ساعت بمونه بعد از صافی رد کن بزن رو ریشه موهات اونم یه روز در میون

والا من از خواهرم یاد گرفتم تازه شروع کردم به درست کردن و زدن خواهرم میگه من نتیجه گرفتم رزماری یک ق ...

حس کردم ابجیت از یوتیوب هندی ها این روش رو یاد گرفته 😅😂

وای من تنبلیم میاد برا همه اینا 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

حس کردم ابجیت از یوتیوب هندی ها این روش رو یاد گرفته 😅😂وای من تنبلیم میاد برا همه اینا

😂😂😂

نه از یه دکتر یاد گرفته 

میگه من اون قسمتهایی که کم پشت بودن زدم در اومده 

من تازه دارم میزنم 

البته رو سر کچل شوهرم دارم تست میکنم ببینم چی در میاد ازش 😂😂😂

مال اون در بیاد یعنی حله😂

2790
2778
2791
2779
2792