2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 72 پست
درکت میکنم عزیزم من شوهرم فوت شد دوسال تو برزخ بودم با خانوادش مشکل داشتم میگفتن هفت سالگی بچه رو می ...

عزیزم خدا رحمت کنه.مگه میشه خانواده شوهر بچه رو بگیرن؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
درکت میکنم عزیزم من شوهرم فوت شد دوسال تو برزخ بودم با خانوادش مشکل داشتم میگفتن هفت سالگی بچه رو می ...

اخی عزیزم . خدا رحمتشون کنه . 

حتی اگه تو طلاق نامه قید شده باشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا . اومدن واسم نشون گذاشتن و نامزدیمون اعلام شده ولی بخاطر دخترم میخوام صبر کنم 

اگر قصد ازدواج داري بره پيش باباش بهتر نيست هفته اي يه روز ببينش 

دوست ندارم دختر با ناپدري بزرگ شه ببخشيد ولي حس بدي دارم جسارت به نامزد شما نشه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
اخی داغ دلم تازه شد من دختر داداشم۴ سالشه مامانش گفته نمیخامش باباشم نمیتونه نگهش داره سرکار میره. ...

وای چقدر بی رحمن من از خدامه دخترمو بده بهم . ولی من فقط یکم دلم به این خوشه که رابطه اش با پدرش عالیه کل هفته رو میگه کی میرم پیش بابا . 

وای چقدر بی رحمن من از خدامه دخترمو بده بهم . ولی من فقط یکم دلم به این خوشه که رابطه اش با پدرش عال ...

جالبه مامانش به هزار امپول زذن و دکتر رفتن بچه دارشد. الان ولش کرده. باباشم که سرکاره زیاد پیشش نیس

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
اگر قصد ازدواج داري بره پيش باباش بهتر نيست هفته اي يه روز ببينش  دوست ندارم دختر با ناپدري بز ...

نه عزیزم این حرفا چیه . حالا فعلا که قراره نامزد بمونم و پیش دخترم باشم. ولی خب پیش خودم باشه خیالم راحت تره 

وای چقدر بی رحمن من از خدامه دخترمو بده بهم . ولی من فقط یکم دلم به این خوشه که رابطه اش با پدرش عال ...

اگه میخوای ازدواج کنی بهتره بدی به باباش منکه با عموی دخترم ازدواج کردم کلی مشکل داریم چه برسه به غریبه

جالبه مامانش به هزار امپول زذن و دکتر رفتن بچه دارشد. الان ولش کرده. باباشم که سرکاره زیاد پیشش نیس

چقدر دلشون سنگه دختر من قراره دو سال دیگه بره پیش پدرش من از الان گریه میکنم 

چقدر دلشون سنگه دختر من قراره دو سال دیگه بره پیش پدرش من از الان گریه میکنم 

انشالله مشکل همه حل بشه از جمله شما

اخه بچه ها گناهی ندارن بخدا

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
نه عزیزم این حرفا چیه . حالا فعلا که قراره نامزد بمونم و پیش دخترم باشم. ولی خب پیش خودم باشه خیالم ...

ببخشيد اين نظر من بود ديگه هر جور صلاح مي دونين 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

میدونین چی اذیتم میکنه ؟ اینکه اینده دخترمو من نابود کردم 😢 اینکه باعث غصه هاش من شدم . ولی باور کنین پدرش یه روانی بود . وکیلم میگفت سگ هم با این نمیتونه زندگی کنه تو چه جور زندگی کردی