بچها من خیلی واسم عجیبه چرا یسری اقایون وقتی ازدواج میکنن هیزتر میشن من هر ادم هیز و هولی که دیدم متاهل بود و واسم عجیب بود و دلم برای زن اونایی که به یکی راضی نیستن و چششون هزارنفرو گرفته میسوزه، یکی از فامیلامون هست شوهرش چش همه رو کنده از بس هیزه من شنیدم دوست دختر هم داره جالب اینه زنش هم میدونه، و رو حجابشم حساسه
یه چندباری بهش گفتم از شوهرت جدا شو ادم خوبی نیست ولی قهر کرد باهام همسر منم گفت دیگه دخالت کنم وقتی خودش مشکلی نداره!!!
من هیز همه جورشو دیدم مجرد متاهل پیرمرد ... اونی ک چشماش و ذاتش خراب باشه تو هر موقعیتی سواستفادشو میکنه متاسفانه
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
اکثرا زن هاشون نمی پذیرند و تاکید دارن شوهرم من خیلی پاکه و شوهر بقیه مشکل دارن ...اکثر این مردها هم رو زن خودشون خیلی افراطی حساس هستن به خاطر ذات خودشون .داخل فامیلمون یه آقایی بود شوهرش چون شوهر من خبر نداشت خانمش داخل خونه است اومد یه وسیله بده به من کارستون کرد و همه حرف زد و برخورد بدی داشت در صورتی که خدا شاهده شوهر من اصلا نگاهم نکرد تا فهمید اون هست و رفت بعد خودش همه اش زل میزد به صورت و بدن من قشنگ حس می کردم هیزیش یا سعی می کرد منو به حرف بکشونه یا حتی یواشکی دید میزد خیلی ضایع و مسخره جالب اینه زنش اعتقاد داره شوهرم با غیرته در صورتی که به فامیل نزدیک هم رحم نمی کنه 🤒
بعضیا فکر میکنن چون متاهلن دیگه آزادی ندارن، به همین خاطر بیشتر به دنبال روابط پنهانی میرن. اینجور افراد معمولا نمیتونن تمایلاتشونو کنترل کنن. در مورد اون کسی که میگی، اگه خودش مشکلی نمیبینه، برای تغییر فکرش باید خودش بخواد. به نظرم بهتره دخالت نکنی چون خودش باید تصمیم بگیره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!