خودم صحنه آخر فیلم گلادیاتور خیلی دوست دارم با اهنگ ما آزادیم والبته خدا منو ببخشه راسل کرو خیلی دوست دارم
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.
اونجا که رابین ویلیامز رفت دنبال همسرش تو جهنم فیلم: چه رویاهایی میآیند
لطفا اسم فیلم رو بگو
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من تو زندگیم 2 تا فیلم رو بارها دیدم. یکیش There will be blood بود و یکی دیگه Children of Men.تو هر ...
میبینم