2777
2789

دخترداییم و همسرش برای عید غدیر از بین همه خواهرام فقط من و همسرم رو دعوت کردن ، مادرم با برادر بزرگم زندگی میکنه دو طبقه جدا ولی خب برادرم حکم پدر رو برای ما داره و خیلی تو فامیل عزیزه و همیشه مهمونی میده و همه فامیل رو دعوت میکنه 

حالا همسر دخترداییم به شوهرم زنگ زده و گفته مادرخانمت رو با خودتون بیارید اگه نمی‌تونید من ماشین بفرستم دنبالش یعنی برادرم رو دعوت نگرده و فقط مادرم رو دعوت کرده 

و این خیلی تو فامیل زشته که برادرم که بزرگ ماست رو دعوت نکنه من و همسرم پاشیم بریم 

حالا من نمیخوام برم ولی اگه خیلی به شوهرم زنگ بزنه و مجبور شم برم اگه پرسیدن چرا مادرت نیومده چی بگم که دندان شکن باشه ؟ 

میخکام بگم مادرم بدون حاجی ( برادرم) جایی نمیاد  چجوری این جمله رو بگم که حسابی تاثیر گذار باشه و خجالت بکشن ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم چیزی نمیگم خودمم نمیرم یا اگه رفتم همین که شامو خوردم بلند میشم ناراحتیم  با رفتارم نشون میدم نه تو حرف 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

یعنی هم بری خونشون غذاشونو بخوری هم دندونشونو بشکنی؟ چی بگم با پشت دست بزن تو دهنشون که کل فامیل عبرت بگیرن😶

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

وا خب دلش نخاست دعوت نکرده 

مثل مادر شوهرمی میگه هر جا برم باید دخترم و نوه ام دعوت باشن 

حنابندون پسر عمه شوهرم بود مارو دعوت کردن و مادر شوهرم اینا 

مادر شوهرم نه گذاشت ما بریم نه خودش رفت 

چرا؟ چون دخترش دعوتش نبود 

درسته ناراحت کننده اس ولی زشته ادم توقع داشته باشه 

نهایت تلافی که میشه کرد اینه که داداشت دفعه بعد مهمونی گرفت دعوتشون نکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب شاید شرایط مهمون زیاد نیست

الان ماهم برادرم پیش خانوادم زندگی می‌کنه....دو تا ساختمون جدا

همیشه مجبوریم اونم بگیم ولی راضی نیستیم چون همیشه شرایط جور نیست

ولی اگه برادر شما همیشه سفره‌اش براهه قضیه فرق می‌کنه ..البته باید ببینید دیگه کیا تو مهمونی هستن

یعنی هم بری خونشون غذاشونو بخوری هم دندونشونو بشکنی؟ چی بگم با پشت دست بزن تو دهنشون که کل فامیل عبر ...

مگه ما معطل غذای اوناییم بحث احتراماته 

صد بار خونه ما و داداشم اومدن خوردن اگ یکیشونو دعوت نکنیم جنگ راه میندازن و کاری میکنن از خجالت پشیمون بشیم

بعضیا خودشون گشنه دعوتنامه فکر میکنن همه همینطوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وا خب دلش نخاست دعوت نکرده مثل مادر شوهرمی میگه هر جا برم باید دخترم و نوه ام دعوت باشن حنابندون پسر ...

ضریب هوشیت زیر صفره 

ک بزرگه فامیل رو با خواهر شوهر عنچوچکت مقایسه میکنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40