2777
2789
عنوان

اپیباسیون

339 بازدید | 26 پست

سلام 

من سه روزه رفتم اپیلاسیون بی کینی

خیلی خارش دارم پوست اون ناحیم جمع شده خیلی نگرانم  کسی هست این مشکل واسش پیش اومده باشه ؟ فک کنم سوخته

خوب میشع ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر طول میکشه ؟؟ لازم نیس پماد بزنم؟؟ 

زینک خوبه بزن.ولی خوب میشه ی هفته ای طولوبکشه فک کنم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

وای اولین بارت بود؟ واسه من چنان عین درخت ریشه داره مو ها که میترسم برم امیلاسیون یهو ببینم خود بدنم با مو ها کنده شده چسبیده به موم :))

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

فقط کمپرس سرد همین وبس

البته واسم پیش نیومده ولی واسه اونایی که اینجوری گفتن دکتر گفته

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز