2789
عنوان

ریزش مو فصلی

360 بازدید | 13 پست

سلام دوستان. من ریزش موهام از دقیقا اول خرداد شروع شد. خیلیی شدید نیست خداروشکر ولی خب اصلا علتش رو نمی فهمم. آزمایش خون دادم. تمام ویتامین هام و هورمونام کاملا اوکی بودن. اینو بگم که سه ساله ، دقیقا از خرداد یا اواخر اردیبهشت اینطوری میشم… و تقریبا ۳ ماه طول می کشه. به هر دکتری هم که می گم ، می گن که ریزش موی ناشی از استرس😐 آخه من اصلا استرسم کجا بود؟؟😂 

به هوش مصنوعی و گوگل که سرچ کردم ، می گن که ریزش موی فصلی هست… واقعا ریزش موی فصلی در بهار وجود داره؟؟؟ آخه برام جالبه سه ساله که من دقیقا خرداد ماه دچار ریزش میشم 

اگه اینستا داری mastanhair در مورد ریزش بهاری نوشته.دکترها هم من در موردشون هیچ حرفی ندارم. آدم نمی ...

عه پس یعنی واقعا ریزش فصل بهار وجود داره؟؟؟ راستش به من اولین کسی که گفت ریزش فصلیه، دکتر داروخانه بود. به دکترای پوست و مو بارها گفتم که ممکنه ریزش فصلی باشه، بهم خندیدن 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه پس یعنی واقعا ریزش فصل بهار وجود داره؟؟؟ راستش به من اولین کسی که گفت ریزش فصلیه، دکتر داروخانه ب ...

من تخصصشو ندارم اما تو پیج مستان دیدم که میگه هست. 

واقعا نمیدونم تو سر دکترا چیه. 

منم رفته بودم دکتر پوست و مو، بهم گفت نمیدونم ریزشت از چیه‌. 

هنر کرد واقعا.

من تخصصشو ندارم اما تو پیج مستان دیدم که میگه هست. واقعا نمیدونم تو سر دکترا چیه. منم رفته بودم دکتر ...

مشالله هزینه ی ویزیتشون هم زیاده واقعا 😂😂 ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزارتومن می گیرن برای ۵ دقیقه 😐 واقعا که حرام خورن 

مشالله هزینه ی ویزیتشون هم زیاده واقعا 😂😂 ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزارتومن می گیرن برای ۵ دقیقه 😐 واقعا که حرا ...

نمیخوام همه رو به یه چوب بزنم چون همه رو که نرفتم ولی اونی که رفتم واقعا رو من تاثیر بد گذاشت با اینکه معروف بود و ماهر مثلا. فقط گفت آره خییلی موهات ریخته. حیف که ادب دست و بالمو بسته. ۵ دقیقه هم تحمل نداشت ویزیت کنه.

مشالله هزینه ی ویزیتشون هم زیاده واقعا 😂😂 ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزارتومن می گیرن برای ۵ دقیقه 😐 واقعا که حرا ...

من پاییز این شکلی میشم 

با مکمل اکی میشه زود 

بیوتین و یک قرص تقویتی مو بخور

فعلا امضا ندارم