2777
2789

اگر دکترای اناتومی بگیری ارزش داره.البته این نظر منه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

حالا چرا سه تا زبان؟ 

چه زبان هایی؟ 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😋

عزیزم شما همین الان با پرستاری راحت سر کار رفتین قطعا و موفقین

ولی من ارشد رو پیشنهاد میکنم شما با همین ارشد توی شهرهای کوچیک میتونین هیات علمی دانشگاه بشین که به مراتب از کار در بیمارستان بهتره

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
عزیزم شما همین الان با پرستاری راحت سر کار رفتین قطعا و موفقین ولی من ارشد رو پیشنهاد میکنم شما با ...

حرفتو قبول دارم عزیزم ولی ای کاش زودتر شروع به خوندن میکردم چون کنکور 14تیره

انگلیسی فرانسه المانی رو اینا تقریبا تسلط دارم ولی کامل نیستم

به علاقه ات بستگی داره 

و اینکه از چه کاری لذت میبری 

به نظرم خیلی خوبه که زبان هات رو کامل کنی

و توی کار ترجمه ووتدریس   ...فعالیت کنی

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
مرسی عزیزم موافقم

موفق باشی 

میشه یک‌مقدار هم راجع به زبان خوندن و رمز پیشرفت و تسلط بگی؟ 

من دارم سوئدی ودانگلیسی میخوانم ولی مسلط نیستم 

تجربه و راهکارها و روش های شما چیه؟