2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 52 پست
من نمیخام پول اون توی پولم باشه حس بدی بهم دست میدهبا اینکه خیلی پولداره ولی هزار تومنم براش هزار تو ...

دیدم آدم مث شما بود ولی چند سال بعد پشیمون بود 

بزن باران که دین را دام کردند ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والله زندگی خیلی پیچیده است نمیشه قضاوت کنم ولی تا میتونی اختلاف ها رو کنار بزاری حتما بکن تا زندگیت از هم نباشه...مخصوصا اگه فرزند دارین

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

چرا این حرفو میزنی دو تا جوون نیستن که رل زده باشنا زنو شوهرن اگه بخاطر هر چیز کوچیکی همه طلاق بگیرن ...

اینی ک اسی گفت چیز کوچیکی نیس

تو شرابی،و تویی قندمکرر جانا🤪.................................صنمی،معجزه ای،اسالک ایمانا...🤪

والله زندگی خیلی پیچیده است نمیشه قضاوت کنم ولی تا میتونی اختلاف ها رو کنار بزاری حتما بکن تا زندگیت از هم نپاشه...مخصوصا اگه فرزند دارین

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

این مشکلات اول بخاطر سادگی و بی سیاست بودن خودته بعدشم بخاطر دیگران که بهشون حق دادی ابن حرفا و رفتا ...

مشاور گفت نماز شکر بخون که طلاقت بده

نمیدونم بخدا گیج شدم

چند سالته

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚