2777
2789

من سعی مبکردم شاعل باشم خیلی حسرت میخورم پشیمونم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی میگم به ازدواج فکر نمیکردم 

بعد با خودم میگم  خونه بابام محدودیت داشتم . دوستی نداشتم . هیچ جا نمیرفتم . پولی نداشتم .  تفریح و سرگرمی نداشتم .

میخواستم چیکار کنم ؟ 

:( 

الان متاهلم   خوبه 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

گاهی میگم به ازدواج فکر نمیکردم بعد با خودم میگم خونه بابام محدودیت داشتم . دوستی نداشتم . هیچ جا ن ...

خوبه خداروشکر دیگه اینا چیزارو تو متاهلی نداری

من سعی مبکردم شاعل باشم خیلی حسرت میخورم پشیمونم

حسرت نخور . منم یه مدت حسرت خوردم . بعد الان میبینم ارزش نداره. همون خانه داری بشور بساب  و.... بهتره :(

بیرون وحشتناکه ادما ش . 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

الان نمیتونی باشی؟

۳۸سالمه شهرمون کوچبکه چکاری بتونم انحام بدم بیستر مبخواستم درمورد رشته ام باشه 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

خوبه خداروشکر دیگه اینا چیزارو تو متاهلی نداری

نه خدارو شکر. با خانواده پرجمعیتی وصلت کردم 

شوهرمم  محدودم نمیکنه ‌ . کلا راحت شدم . 

حسرت نخور . منم یه مدت حسرت خوردم . بعد الان میبینم ارزش نداره. همون خانه داری بشور بساب و.... بهتر ...

ببین الان درامدشوهرم خوب نیست بدبخت ۱۵سال سابقه کار داره ولی اصلا ننببینش لااقل از شرکتی در بیاد واقعا تو خرج روزمره موندیم 

ببین الان درامدشوهرم خوب نیست بدبخت ۱۵سال سابقه کار داره ولی اصلا ننببینش لااقل از شرکتی در بیاد واق ...

اره سخته . الان اکثرا در کارخانه ها  و سردخانه های میوه .... کار میکنن خانمها ‌ .  

زودتر نرفتم دانشگاهزودتر شغل راه ننداختم زودتر زبان نخوندمتکواندو رو ول کردم

من دانشگاه رفتم.. زبان رو خوندم . ورزش هم رفتم .

گواهینامه هم دارم . مدرک کمکهای اولیه دارم . ترزیقات بلدم .

اما هیچ کاره ایم . خانه دار و بشور بساب