2777
2789
عنوان

کل خانواده بدنمون ریخته بیرون

201 بازدید | 19 پست

یعنی چی میتونه باشه.شوهرم حدود 40روزهست بدنش ریخته بیرون 

دکترپوست رفت گفت ازحساسیته

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوراکی جدید اضافه نشده به خوردنی هاتون؟!کار جدید نکردید تو خونه ؟!مثلاً سم پاشی چیزی کرده باشید. جای جدید نرفتید

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کلافه شدیم الان مجدد رفتیم درمانگاهچون همه جا تعطیله یه مشت سرم و آمپول معلوم نیس اصلا دکتره فهمید چیشده

عشقها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه شیرین وچه تلخ دست ناخورده به جا میمانند
خوراکی جدید اضافه نشده به خوردنی هاتون؟!کار جدید نکردید تو خونه ؟!مثلاً سم پاشی چیزی کرده باشید. جای ...

نه مثل همیشه خوراکی جدیدی اضافه نشده 

شوهرم که 40روزه درگیره

از بالابودن حرارت کبدتونه ، بیش از حد گرمی خوردید طبع بدنتون بهم ریخته ...صبح ها ناشتا خاکشیر با اب ...

یعنی ممکنه

از بالابودن حرارت کبدتونه ، بیش از حد گرمی خوردید طبع بدنتون بهم ریخته ...صبح ها ناشتا خاکشیر با اب ...

یعنی ممکنه

شوهرم روی بازو ودستش پسرم بغل پا و...

من تجربه گال ندارم ولی بیماری پوستی واگیردار هست خارش داره دونه هاتون؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من تجربه گال ندارم ولی بیماری پوستی واگیردار هست خارش داره دونه هاتون؟!

تاحدودی بله