2777
2789
عنوان

بیاین یه رازی راجب مردا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسیت نداره،

بهش میگن عطش فتح کردن!! خیلیا بعدش رها میکنن ...

بهتره تمام خودمون رو ارائه نکنیم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اینکه قدیمی شده یکی تازه ترشو بگو 😂😂

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

عشق و محبت باشه آدم دلش نمیاد ناراحتیشو ببینه زن مثل بچه ای میمونه که پدر و مادر دوس داره برای دلخوش ...

هوم پس چرا خرید نمیکنین برا دوس دخترتون

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

این در مورد همه ی آدما صدق میکنه نه فقط مردا 

ولی خیلیا به اشتباه فکر میکنن محبت نکنن و سرد باشن درسته 

منظور از اینا این بود که آویزون و وابسته نباش شبانه روز نشین منتظر پیام و زنگ اون واسه خودت زندگی داشته باش کاری واسه انحام داشته باش اونوقت میشی یه آدم جذاب 

من از صابکارم شنیدم که باید ترس از دست دادنتو داشته باشن 

ینی با نبود تو احساس کم بود بهشون دست بده که اینم بستگی به خود زن و اون علایق مرد داره

کلن هم نه مردا تو زندگی آویزون چیزی باشی گریزون میشه و بلعکس

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

خب تا یه حدی بعد از اون که هی کم توجهی کنی میبینی یکی دیگه جاتو پر کرده اونوقت باید دنبالش بدویی

اون مردی که راحت جاتو با یکی دیگه پر میکنه با توجه زیادی هم رو دل میکنه دلش یه دست نیافتنیه دیگه رو میخواد و چه قدر بیچارست اونی که بیفته دنبال این آدم یه عمر باید بدویی دنبالش عزیزم 

جنسیت نداره،بهش میگن عطش فتح کردن!! خیلیا بعدش رها میکنن ...بهتره تمام خودمون رو ارائه نکنیم!!

بهم میگه دوستت دارم میگم نداری کاری که نمیکنی میگه چیکار کنم برات؟ میگم کوه بکن میگه کدوم کوه؟ اسم یه کوه شهرمونو گفتم عصری میبینم رفته کوهو بکنه برام عکس فرستاده که اونجاس تنها پاشده رفته. بهش گفتم هرچی میگم انجام نمیدی همینی که از رو عصبانیت گفتمو باید انجام بدی...

تهش گفت قدر نمیدونی و اینا جای اینکه پاشه بیاد پیشم رفته کوه بکنه😑

اگه دوس داره و قدم برنمیداره يعني غرور و خودخواهی شو فعلا تو اولويت قرار داده خودش پشیمون میشه

بهم میگه دوستت دارم میگم نداری کاری که نمیکنی میگه چیکار کنم برات؟ میگم کوه بکن میگه کدوم کوه؟ اسم یه کوه شهرمونو گفتم عصری میبینم رفته کوهو بکنه برام عکس فرستاده که اونجاس تنها پاشده رفته. بهش گفتم هرچی میگم انجام نمیدی همینی که از رو عصبانیت گفتمو باید انجام بدی...

تهش گفت قدر نمیدونی و اینا جای اینکه پاشه بیاد پیشم رفته کوه بکنه😑