2777
2789
عنوان

بیاین یه رازی راجب مردا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خودم برا خودم نوشابه باز میکنم ، ایشون لیوانشو میاره براش پر کنم🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ولی من ب همین روانشناسی های زرد گوش دادم بهش بی محلی میکردم قطره چکونی محبت میکردم😐خیانت کرد رفت کا ...

نمیگم کم محبت کن بهش. میگم ازش توجه نخواه نگو برام فلان کارو کن بدتر میکنن خودت باید هوا خودتو داشته باشی 

اوعوم دقیقا. منم تجربه کرذم 

عرچقد نشون بدی ک نیازمند نیسی فعالیت های دیکه داری  بیشتر تلاش میکنن ب چشمت بیان و توجه میکنن 

کافیه مطمئن باشن ک دوستشون دارین کلا فراری میشن

مخالفم

همه مثل هم نیستن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

عشق و محبت باشه آدم دلش نمیاد ناراحتیشو ببینه زن مثل بچه ای میمونه که پدر و مادر دوس داره برای دلخوش ...

تعریفت خیلی قشنگ بود 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

آفرین ،

تو تاپیکام توضیح دادم ! 

آویزون باشی گریزونه 

گربزون باشی ، آویزونه 

ارزش خودت رو اول خودت حفظ کن تا بقیه هم حفظ کنن

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

با منی 😂همین الان تاپیک زدم راجب همین مشکلم کارشناسان محترم دوست داشتن برن نظر بدن

خوندم الان اصلا گلایه نکن یه جوری رفتار کن انگار اصلا نفهمیدی اون باید زنگ بزنه یا وقت بذاره اگه فهمید که فهمید نفهمید ولش کن خیلی آروم از رابطه بیا بیرون 

😂😂😐

اما بیشتر اوقات خودش باز میکنه برا منو دخترم می ریزه بعد برا خودش

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊