2777
2789
عنوان

گفت زندگیت میپاشه 😔

532 بازدید | 38 پست

یه دختره هست واحد روبه رومونه 

مادرش بیوه است دوس پسر داره دخترشم همش بیرونه صبح تا شب معلوم نیست چیکار میکنه خیلی بد لباس میپوشه  حتی شالم نمیپوشه  تازگیا  گاهی اوقات وقتی شوهرم میرسه اونم چند دقیقه بعدش میرسه  

ولی در کل همش بیرونه خیلی وقتا شب تا 12بیرونه یا 1

دیروز شوهرم رسید کوچه من از پنجره نگاه میکردم شوهرم موقع پارک چراغ روشن خاموش میکرد   بعدش که اومد بالا این دختره بعد 2دقیقه اومد بالا گفتم اینم معلوم نیست کجاها میره با کی میاد   گفت حالا این همه که میره وقت کم میاره نشسته بود تو کوچه 

گفتم چرا چراغ روشن خاموش میکردی گفت آها تو به من شک داری اون حرفاروهم داشتی با یه معنی دیگه میگفتی 

گفتم نه بعدش رفت دستشویی اومد گفت به خدا من نمیتونم جای تو کسی رو بیارم  یکم بغلم کرد 

بعدش یه چند هفته پیش داشتیم میرفتیم بیرون این دختره رسید دم در کوچه همش مارو نگاه میکرد 

الان یکی سرکتاب باز کرد  واینکه جواب سرکتاب و 4دقیقه ای داد گفت با اون دختره است پولشو داری کاری کنی یا نه گفت آخرش جدا میشید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرت گفته بابا دعا نویسا حرفایی رو میزنن که تو ذهنته

قشنگ ذهنت رو میخونه

دغدغه هاتومیگه ولی اینده رو هیچوقت نمیبیین

شایدم گذشته رو ببینن چون گذشته اینده رو جز خدا کسی نمیدونه

چیز خاصی ام ندیدی که شک کردی

عزیزم وقتی میگه بهم شک داری دادو بیداد کن بگو اره شک دارم پدرشو دربیار ینی چی نه ندارم خب داری دیگه خودتو عذاب نده 

اگه اعتقاد داری و میتونی دعایی چیزی بگیر از اون خونه برن

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

واقعا پول میدید این اراجیف رو بشنوید؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا بابت این اراجیف سرکتاب زندگیت رو بهم بزن کاری کن که بره بغل همون خانوم بخوابه ، فالگیر و سرکتاب باز کن اگه بلد بودن زندگی خودشون رو جمع میکردن فالگیر نبودن تو هم

سر کتابو این چرت و پرتا چیه بخاطر یه مشت خرافات زندگیتو خراب نکن لطفا بشین منطقی با شوهرت حرف بزن بگو دارم اذیت میشم دوتایی تصمیم بگیرید یه کاری بکنید ن اینکه بخوای اینطوری ندونسته قضاوت کنی که اینطوری فقط خودت اذیت میشی عزیزم