2777
2789
عنوان

وام بلو بانک

97 بازدید | 13 پست

حتماً باید سپرده داشته باشم؟

همینجوری نمیده؟؟

کسی اینجا هست گرفته باشه 

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

سوال منم هست 

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال منم هست

سه تومن میذارید تو‌حساب بمونه بعد وام میتونید بگیرید 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سه تومن میذارید تو‌حساب بمونه بعد وام میتونید بگیرید

چقد بمونه

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

با سه تومن نمیده اونا تبلیغاتشونه ۱۰تومن تا ۳۰تومن باید بزاری که بعد از ۳ماه بهت ده تومن بده تازه دس ...

نه والا من دست ب پول هم زدم الان ده تومن وام میده منتها من از ماه بعدمیخام بگیرم

چقد بمونه

نمی‌دونم مامان من دوماه دست نزد گرفت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

با سه تومن نمیده اونا تبلیغاتشونه ۱۰تومن تا ۳۰تومن باید بزاری که بعد از ۳ماه بهت ده تومن بده تازه دس ...

نه عزیزم‌واقعت همون سه تومن بمونه بعد یه مدت وام میده مامانم گرفت الان 40میلیون شده وامش

نمی‌دونم مامان من دوماه دست نزد گرفت

متشکرم

متشکرم

خواهش دادا

الان مامانم 40تومنم گرفته اخرای تصویشه

خواهش داداالان مامانم 40تومنم گرفته اخرای تصویشه

بسیار عالی