2777
2789
همینقدر سسختتتهه برااامم و راه ها بستست😂ایجااانممم🤣ایدیشو دارم میدم بهت اگه تونستی بیا مدال بگیر ا ...

مدالت طلاس؟؟🤨🤨

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارهههه

بده پس ایدیشو

اصن اجی آیدی بده شوهر تحویل بگیر🤣🤣🤣

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

ارررهههه عالیییههه مرسییی

انجام دادی بگو

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

عشقییی🤣❤️بدم جدی

الان بگم بده میدی؟؟؟😐😐

عالییی بودد راهکارتتحیف همون موقع لعنتی نتم قطع شد ندیدم اینو

😁😁🤗🤗

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

سلام بنظرم بهش بگو تو دلت نذار . بعدا پشیمون میشی . بهش بگو میشه چند دقیقه وقتت رو بگیرم . بگو شرمنده قصدم فضولی نیست اما میخوام بدونم کسی تو زندگیت هست یا نه ؟اگه گفت نه بگو من خیلی دوست دارم دیگه برو نمون اونجا اصلا منتظر جوابش نمون تا تو خماریت بمونه .اصلا کتکت هم نمیزنه بنظرم بگو دلو به دریا بزن .من هر وقت میخوام حرفی بزنم میگم یک دو سه دیگه حرفم میزنم  بعدش میشینم با دو دست میزنم تو سر خودم اما خیالم راحته که حرفمو زدم