2777
2789

من هی تلاش میکنم عزت نفسمو بالا بیارم این هرچی از دهنش میاد به من میگه تو اینجوری تو اونجوری 

یه اشتباه کوچیک کافیه بکنم تا شروع کنه 

توروخدا بگید چیکار کنم؟؟

باهاشم تو یه خونم نمیتونم نبینمش 

چیکار کنم حرفاشو‌ باور نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون همه عیبای خودشو رو شما میبینه😇نیست اینه باهاش حرف نمیزنه. 

شما اینه سخن گوی خودشی 🍎😹غمت نباشه 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

آره میشه خواهر من اونم همش عیب رو من میزاشت فقط نباید واکنش نشون بدی تا نقطه ضعف دستشون ندی

بعد اخه جالبه انقد با سیاست حرف میزنه مامانم هم سادس طرف اونو میگیره حرفاشو تکرار میکنه😐😭خسته شدم من همنیجوری اعتماد به نفس و عزت نفسم کمه اینا هم بدترش میکنن

چون همه عیبای خودشو رو شما میبینه😇نیست اینه باهاش حرف نمیزنه. شما اینه سخن گوی خودشی 🍎😹غمت نباشه

خسته شدم من دلم میخاد اعتماد به نفس از دست رفتمو برگردونم این نمیزاره هر دفعه

بهترین کار دنیا اینه که اصلا حسابش نکنی فکر کنی اصلا همچین آدمی وجود نداره اهمیت ندی بهش تموم من اولا نمیدونستم باید ججوری رفتار کنم  اذیت میشدم الان که اینجوری رفتار میکنم 

یک بار بهش بگو از اینک اینت شدم ب خودم میبالم. 

دیگ سکوت جایز میشه براش

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یک بار بهش بگو از اینک اینت شدم ب خودم میبالم. 

دیگ سکوت جایز میشه براش

2790
2778
2791
2779
2792