2777
2789

دوست شده بودم قبلا بعد من ازدواج کردم به مشکل خورده بودم با شوهرم بعد این پسره فهمیده بود من یه غلطی کردم زمان طلاقم از لج شوهرم گفتم طلاق بگیرم باهات ازدواج میکنم  با اون مادر مزخرفش که با مامانم دوسته رفت آمد داریم بهش میگم خاله دست از سرم برنمیدارن از اونموقع عکس منو پسرش نگه داشته هی تهدید می‌کنه دیروز با مامانم رفتم خونه مادرش گفتم به پسرت بگو دست از سر من برداره من چه گناهی کردم یک زمان با پسرت دهن به دهن شدم میگه تو پسر منو بازیچه کردی بابا بخدا پسرش یه بی شخصیت بد دهن بوگندو هر حرفی میزنه خسیس خب من از اخلاق پسره خوشم نیومد مامانش میگه تو مریضی اینا چیزی نیست همه زن شوهرا بهم فش میدن ولی آدم میسازع میگه الان با شوهر خودت در اختلاف نبودی از بس پسره تهدیدم کرده الکی گفتم جدا شدم دست از سرم بردارن الآنم زورم کرده با پسر من ازدواج کن ما به فامیل هامون گفته بودیم تورو نشون پسرمون کردیم صیغه کردیم میگم بمن چه میگه دیگه به پسرم دختر نمیدن تو عمرم همچین آدم های سیریشی ندیده بودم

مامانش میگه چقدر امروزی هستی تو هیچوقت نمیتونی پسری پیدا کنی که فش نده عصبانی نباشه گفتم خاله همه جا دختره برم دختر پیدا کن میگه نه پسرم تورو دوست داره پسرش قبلا زنشو طلاق داده تو نامزدی نمی‌دونم چه عیبی داره میخواد پسزشو بمن قالب کنه از ترسم گفتم جدا شدم چون پسره می‌گفت می‌خوام به شوهرت بگم زمان طلاقتون گفته بود شاید باهات ازدواج کنم

مامانم زورم کرده میگه پسر پسر خوبیه اونارو چون تو اونو هیچوقت نخواستی از حرصش فش میداد بهت بخدا چند سال پیش بهم کادو داده بود خرس الان یادش اومده خرس رو بخواد هرروز به یه بهانه مزاحمم میشه اذیت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با شوهر خودت اُکی نیستی؟؟اگه شوهرت رو دوست داری اون پسره رو اهمیت نده..

هستم شوهرمو دوست دارم زمان طلاقم فکر کردم دارم جدا میشم چون خانواده خوبی ندارم خواستم یجور از خانوادم دوباره فرار کنم به این پسره گفتم اگه جدا شدم شاید با تو ازدواج کنم بعد دیگه گفتم نه نمیخوامت می‌خوام آشتی کنم از اونموقع تهدیدم میکنه

مامانش میگه چقدر امروزی هستی تو هیچوقت نمیتونی پسری پیدا کنی که فش نده عصبانی نباشه گفتم خاله همه جا ...

طلاق نگرفتی رفتی تو رابطه؟؟

این عیب نیس

قبل از ازداوج باهاش بودی بعد با شوهرت به مشکل خوردی برگشتی باهاش دوباره

فیلم کردی ما رو با خودت چند چندی

طلاق نگرفتی رفتی تو رابطه؟؟این عیب نیسقبل از ازداوج باهاش بودی بعد با شوهرت به مشکل خوردی برگشتی باه ...

نرفتم تو رابطه چرا نمی‌فهمی خوب بخون قبلا باهاش دوست بودم بعد داشتم جدا میشدم شوهرم کتکم زده بود میگم دوست خانوادگی هستیم رفت آمد داریم با مادرش اونموقع زمان طلاقم گفتم شاید با پسره ازدواج کنم اگه جدا شدم اونم بخدا سه روز بعد گفتم نه من شوهرمو دوست دارم حتی اگه جدا بشم نمیتونم بجز اون با کسی ازدواج کنم گفتم از عصبانیت اونو گفتم از حرص شوهرم حالا دست بردارم نیستن

من چرا نمیفهمم؟

الان شما شوهر داری و سر زندگیت هستی اونا میگن بیا با پسر ما ازدواج کن ؟

عجبببب ....

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
طلاق نگرفتی رفتی تو رابطه؟؟این عیب نیسقبل از ازداوج باهاش بودی بعد با شوهرت به مشکل خوردی برگشتی باه ...

بعد پسره قبلا جدا شده زنش ولش کرده رفته تو دوران نامزدی بخدا پسره یه بی شخصیت بد دهن هر حرفی میزنه دیروز جلوی مامانم می‌گفت من با هزارتا دختر دوستم همشون هم رابطه جنسی داشتم باهاشون بعد میخندید بعد زنداداش پسره با مامانش زورم کردن پسر مارو تورو دوست داره بیا ازدواج کن باهاش بخدا پسره اصلا در حد من نیست من حتی اگه بی شوهری بمیرم زن اون نمیشم نمی‌دونم چیکار کنم دست از سرم بردارن

من چرا نمیفهمم؟الان شما شوهر داری و سر زندگیت هستی اونا میگن بیا با پسر ما ازدواج کن ؟عجبببب ....

الکی گفتم جدا شدم چون پسره تهدید میکرد می‌خوام برم بدتو به شوهرت بگم منم کاری نکردم بخدا ولی شوهرم چون یکم شکاکع میترسم باور کنه میگن جدا شدی بیا زن پسر ما شو میگم نمیشم میگن نه باید بشی چون پسر ما بازیچع کردی بخدا من نه به پسره گفتم دوست دارم نه چیزی هیچی چند سال یه خرس داده بود بهم الان گفتن اونو پس بده اون زمان مجرد بودم باهاش دوست بودم بخدا گفتم اونم پس میدم هرروز به بهانه میان اذیتم می‌کنن