2777
2789
عنوان

ساده بودن

72 بازدید | 7 پست

شده اول فکر کنید یه آدم ساده است بعد بفهمید که ته ساده نبوده و فکر شما اشتباه بوده 

میشه بگید چرا اول فکر کردید ساده است و چی شد فهمیدید اشتباه کردید 

من خودم همونم 

همه فکر میکنند ساده ام ولی کاملا متوجه میشم که دیگران دارند چیکار میکنند

بعد که میخوان یه ضربه بزنن یا زیرآبی برن و ...، یهویی میفهمن که نه بابا مهشید ساده نیست

این کاربری غیرفعال شده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودم نه ولی یکی می‌گفت ی همسایمون با مامانش دوست بود بعد هر وقت میومده می‌گفته من گلاتون اب بدم اینام میگفتن باشه حتماً دلش میخاد بعد کلی اتفاق و نزدیک بوده زندگیشون از هم بپاشه مشخص شده ک اون‌خانم دعا گذاشته بوده تو باغچه

خدایا بسهه دیگهههه ...

من خودم همونم همه فکر میکنند ساده ام ولی کاملا متوجه میشم که دیگران دارند چیکار میکنندبعد که میخوان ...

منم دقیقا مثل توام می‌خوام ببینم کدوم رفتارم باعث این حس میشه چون می‌دونی دقیقا مثل تو هوش اجتماعی بالایی دارم برعکس فکر اونها فقط بروز نمیدم خب 

بعد طرف بعدش می‌ره تو فاز تعجب و فلان که این شیطانه 😑

من اینطوری ام چون ساذه نبودم؟

منم دقیقا مثل توام می‌خوام ببینم کدوم رفتارم باعث این حس میشه چون می‌دونی دقیقا مثل تو هوش اجتماعی ب ...

عزیزم وقتی آدمهای شیاد به نتیجه ای که میخوان ازت نرسن، به در بسته میخورن ...اعصاب شون خورد میشه و یه لیبل شیطان میچسبونن روت

دقیقا هوش اجتماعی باعث میشه که نجنگی و آروم و بی صدا ادامه بدی ولی به معنای اسکولی و سادگی نیست...بارها و بارها به من گفتند فکر میکردیم ساده ای ولی نبودی...حالا قضیه چی بوده؟ یا پول ازم میخواستن یا موقعیت خاصی ازم میخواستن یا کار خاصی براشون باید میکردم و من سر بزنگاه گفتم "نه"

فکر نمیکردند نه گفتن را بلد باشم

من یه ادمین گرفته بودم برای کارام که تا فهمید وضعم خوبه، نرخ را بالا اعلام کرد...وقتی براش توضیح دادم سختش شد و حرفای اشتباه به من زد ...خب منم گفتم خدانگهدار...بدون هیچ توهینی باهاش خداحافظی کردم...ایشون موقعیت کارش را از دست داد و این تقصیر خودشه....حالا بره چند جا بشینه بگه فلانی خسیسه و شیطانه و آدم فلان و بهمانیه... خب بره بگه

این کاربری غیرفعال شده است

عزیزم وقتی آدمهای شیاد به نتیجه ای که میخوان ازت نرسن، به در بسته میخورن ...اعصاب شون خورد میشه و یه ...

وای عالی بود ممنونم ازت 

یعنی انگار آدمی که میخواد سواستفاده کنه از هوشت می‌ترسه و براش زنگ خطره وگرنه آدم مهربون و خوب استقبال می‌کنه