2777
2789
جانم

سلام وقتتون بخیر.من میخوام پشت کنکور بمونم برای سال دوم...خیلیم مصمم هستم کنکورم ۶ تیره بنظرتون کی شروع کنم؟؟؟ی هفته استراحت کافیه؟

بعد میخوام فیلمو کاملا حذف کنم از کل مطالعم ممکنه یکم کندم کنه ولی وقتی یچیزیو باهاش سر و کله میزنم زیاد یادگیریم خیلی بهتر میشه و دیرتر یادم میره شما موافقین با این روش؟

نهاییارو از همین تابستون شروع کنم یا مهر؟؟؟یازدهمم ۶ تا درسش میگن جز نهاییه اونارو بنظرتون نخونم بهتر نیست؟چون ممکنه حدف شن و هزار تا قانون جدید بیاد

دوتا سوال دیگم داشتم ببخشید😭ورزش خیلی تو روحیم تاثیر داره کلا روزی نیم ساعت چهل دقیقه اینا بزارمش تو برنامم یا نه؟

و اینکه وقتی باز شروع کردم واسه ۴۰۵ با ساعت مطالعه بالا استارت بزنم یا نه ۵ ۶ ساعت و روزی ۱۰ دقیقه اضافه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام وقتتون بخیر.من میخوام پشت کنکور بمونم برای سال دوم...خیلیم مصمم هستم کنکورم ۶ تیره بنظرتون کی ش ...

سلام عزیزدلم امیدوارم حالت خوب باشه  

یه هفته استراحت کافی هست چون اگر مدت استراحتت طولانی شه از جو درس خوندن خارج میشی و برای استارت دوباره سختت میشه 

کلا فیلم اموزشی دیدن رو نباید جز ساعت مطالعه حساب کرد و اگه بخوای برای همه درسا فیلم ببینی خوب نیست ولی بعضی درسایی که ضعیف هستی یا مبحثی رو مشکل داری بنظرم ببین

دروس عمومی رو پیشنهاد میکنم از دی یا بهمن شروع کنی چون میرسی 

یازدهمم فعلا عمومیارو نخون تابستون بیشتر وقتت رو بذار برای تخصصیا چون ممکنه باز تاثیر مثبت شه

موفق باشی گلم

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛
سلام وقتتون بخیر.من میخوام پشت کنکور بمونم برای سال دوم...خیلیم مصمم هستم کنکورم ۶ تیره بنظرتون کی ش ...

اره عزیزم حتما ورزش رو هم تو برنامت قرار بده 

من به دانش اموزام پیشنهاد میکنم اصلا راحب تفریح به خودشون سخت نگیرن 

چون کنکور به اندازه خودش بازه طولانی و استرس زایی هست 

و اینکه بهتره از ساعت مطالعه بالایی شروع نکنی چون نهایت یه هفته اینطور پیش میری بعد خستت میشه 

اهسته و پیوسته 

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛
اره عزیزم حتما ورزش رو هم تو برنامت قرار بده من به دانش اموزام پیشنهاد میکنم اصلا راحب تفریح به خودش ...

دستت دردنکنه ممنونم از راهنماییات عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️💕