2777
2789
عنوان

کیسه بارداری

51 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من زفتم دکتر ۴و هفته و ۵روزمه و اینکه لکه بینی دارم و بهم گفت ک کیسه بارداریم پایین و خطر سقط داره کسی بوده اینجوری باشه راهنمایی میکنید میترسم 

ای وی افی بودی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گلم ب طور طبیعی باردار شدم

پس فعلا هیچکاری لازم نیست تا قلبو ببینن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پس فعلا هیچکاری لازم نیست تا قلبو ببینن

اوکی عزیزم فقط میگم یعنی اینکه پایینه کیسه بارداریم مشکلی نداره اخه دکتره گف خطر سقط داره بنظرت چند درصد احتمال داره ؟

سونو ک انجام داد گفت کیسه بارداریت مشخصه و کیسه زرده هم داخلش پیداس ولی کیسه بارداریت پایینترین حد ممکنه 

اوکی عزیزم فقط میگم یعنی اینکه پایینه کیسه بارداریم مشکلی نداره اخه دکتره گف خطر سقط داره بنظرت چند ...

دیگه شانسیه 

من دیدم یکی اینجور بود اولین باری ک رفتم دکتر هر دومون هفته ۵ بودیم برا اون خیلی پایین بود و دکتر گفت روش حساب نکن برا من معمولی

خلاصه ویزیت اخر دیدمش من ۳۸ هفته زاییدم اون هنوز نه🤣🤣🤣

عه خب خداروشکر ایشالا ک برا منم بشه فعلا استراحتم

🙏🙏