2777
2789
عنوان

هفت ماهه ک اقدامم باردار نشدم

119 بازدید | 8 پست

سلام هفت ماهه ک اقدامم بار دار نمیشم تمام ازمایش قبل بارداری سونو داخلی سونو واژینال خلاصه همه ازمایشاتم انجام دادم سالم سالمم شوهرمم ماه پیش ازمایش اسپرم انجام داد ک فقط یکمی سرعتش کم بود ک ویتامین ای ۴۰۰ و مکمل داد  دیگه کم کم داره ترس ورم میداره بنظرتون طبیعیه ممکنه اصلا باردار نشم از هر کی میپرسم میگن اولین بار دومین با نهایتن سومین بار گرفته  این ماه اخری ام ک دیشب پری شدم همه علاعم داشتم سرگیجه زیر دلم شدید درد میکرد یک روزم جلو انداختم ممنون میشم راهنمایی کنید

ذکر فوق العاده مجرب برای حاجت روایی :

« اَللَّهُمَّ الْعَنْ حَرْمَلَه حَتَّى تَرْضَى الْزَّهرَاء» 

هزار مرتبه در یک مجلس

دوستان من این ذکر را مدتی پیش دیدم و برای برآورده شدن حاجتم این عمل را انجام دادم و نذر کردم در صورتیکه که حاجت روا بشوم آن را در حد توان نشر بدم . الحمدلله کما هو اهله نتیجه به سرعت حاصل شد . ان شاءالله که شما هم حاجت روا شوید .

در حد توانتون نشر بدید ❤

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا زود باردار بشی 

ولی به امید دعا و نذر  نمون که پشیمون  میشی 

برو ای یو ای  اگه بعد دو سه بار نتیجه نگرفتی برو ای وی اف 

الان مردها خیلی ضعیفن تو ازمایشات معمولی نشون نمیده بعد ها که دنبال ازمایش تخصص بری  معلوم میشه 

ولی مشکل از مرد باشه خیلی زودتر  رفع میشه 

اشتباه من و نکن من به پیشنهاد خیلیا رفتم دنبال طب سنی  و 

دعا و نذر و ورزش و .. 

بعد ۱۵ سال فهمیدم همسرم  اسپرمش جهش داره ولی مشکل کروموزمی هم داره  که کلا قید بچه رو زدم 

شتید همون سالهای اول جدی گرفته بودم ، حل شده بود

.

برو دکتر برات یه عکس رنگی هم بنویسه ولی کلا هروقت خواستی بری دکتر برو پیش متخصص نازایی که بیخودی وقتت رو پیش متخصص زنان و مامایی هدر ندی،بعدشم تا یکسال میگن طبیعیه منم شش ماه که اقدامم ولی نشدم ماه پیش رفتم متخصص نازایی همه آزمایش هارو از اول برام نوشت و عکس رنگی و…..