2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 34 پست
تصمیم ک گرفتم اعصابم خرابه ک الان ب این بگم نه مامانم قهر میکنه

خب با همون آدم صحبت کن بگو اینجوریه اجازه میدی بیاد خواستگاری و بره مشکلی نداره اگه گفتش نه اینا بگو باشه حتماً همین کار رو میکنم 

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

بشین ببین کدوم سمت به نفعته ول کن دوست پسرتو اگر میبنی شرایط خاستگار بهتره از من که اینقدر موقعیت خو ...

اینا اخلاق ندارن

برادر بزرگشم خاستگار ابجیم بود ابجیم بهش گفت سرکار میرم قهر کرد رفت

موقعیت دوست پسرم بهتره اخلاقشم خیلی خوبه ولی این پسرعمه ی مامانم اخلاقش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با همون آدم صحبت کن بگو اینجوریه اجازه میدی بیاد خواستگاری و بره مشکلی نداره اگه گفتش نه اینا بگو ...

اون اصن من دیشب بهش گفتم دپرس شد 

گفت ب برادرم گفتم گفته احترام بزاریم بعد محرم صفر میریم 

مطمئنی جدیه؟ببین تو از الان بهش بگو خواستگار داری که تو فکرش باشه

اره عزیزم خانوادش در جریانن منم بهش گفتم دیششب ب خانوادم گفتم خاستگار دارم از قبل با کسی اشنا شدم گفت خوب کردی گفتی

اون اصن من دیشب بهش گفتم دپرس شد گفت ب برادرم گفتم گفته احترام بزاریم بعد محرم صفر میریم

اوه خیلی دوست داره ها بچسب بهش بیخیال قهر مادر عمه اینا شو نزار ازت دلگیر بشه دل که بشکنه خودتو هم بکشی درست نمیشه

به دوست پسر بگو بیان نشون بزارن

وقتی راجع ب مهریه و جهاز صحبتی نکردن چجوری نشون بزارن

ب برادرش 2هفته قبل گفته ی جلسه بریم قبل محرم صفر

داداشش کفته خودمون هیچی طرف باباش مرده شاید بهشون بربخوره بعد محرم صفر میریم

اوه خیلی دوست داره ها بچسب بهش بیخیال قهر مادر عمه اینا شو نزار ازت دلگیر بشه دل که بشکنه خودتو هم ب ...

چشم عزیزم مطمئنم میخاد هم اخلاقش بهتره خانوادش 

حتی تواین دوران یه بارم درخواست س ک س نکرده همیشه هم میگ کی این 2ماه زودتر بگذره

یادت نره به خاطر قهر این چرت و پرتا گند نزنی به اعتمادش اگه شده چاقو گذاشتن پی گلوت

نه عزیزم چشم من اصلا از اون پسره خوشم نمیاد چون سرارث ک مادرشون قرار بود ببخشه ب پدربزرگم و پولشو بگیره همین پسرش مامانم میگفت هی میگفته مادرمانیستی اگ ببخشی یا پول کم بگیری

چشم عزیزم مطمئنم میخاد هم اخلاقش بهتره خانوادش حتی تواین دوران یه بارم درخواست س ک س نکرده همیشه هم ...

به به دوتا آدم درست سر راه همدیگه قرار گرفتن خوشبخت بشید ایشالا 😘

وقتی راجع ب مهریه و جهاز صحبتی نکردن چجوری نشون بزارنب برادرش 2هفته قبل گفته ی جلسه بریم قبل محرم صف ...

یه صحبت ساده است دیگه، میگن تو کار خیر شیطانه باید عجله کرد، من هر چی به خواستگار دخترم گفتم تا عید بیاین صحبت کنیم اینا امروز فردا کردن تاریخو عقب انداختن، تو تعطیلات عید هی این بگه به به اون بگه ماشالله ویکی دیگه بگه دعا نویست کی بود، دقیقا بعد عید به هم خورد

نه عزیزم چشم من اصلا از اون پسره خوشم نمیاد چون سرارث ک مادرشون قرار بود ببخشه ب پدربزرگم و پولشو بگ ...

آفرین بیخیالش یک آدم درست و خوبی پیدا شده از دستش نده 

چند سالتونه!؟

یه صحبت ساده است دیگه، میگن تو کار خیر شیطانه باید عجله کرد، من هر چی به خواستگار دخترم گفتم تا عید ...

ای بابا چقد بد حرفت درسته ولی باور من 3بار ب داداشش گفته 

ولی مجدد بهش ی گوشزد میکنم