2821
2789
عنوان

دو قطبی ام

265 بازدید | 32 پست

نزدیک پنج شش ماه حالم شددیدیدید بددد اومد ، باز از امروز سرخوش شدددمممم 😑😐😑😐😐😑

البته دکترم گفته بود دو قطبی خفیف داری ولی حس میکنم جدیدا نوع b ششده

In a world of worriers, be a warrior

باز خوبه تو دو قطبی ای

من پنج شیش تا قطبم بخدا

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...💙[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم داروهات رو بخوری کنترول میشه

نه بابا گاهی شدیددد افسردگی میگیرم ، یعنی انقدر همه چی غیرقابل تحمل میشه  ک ب خودکشی فکر میکنم ، قرصم میخورم

In a world of worriers, be a warrior
نه انگاری فقط منم ولی خواهرم رفتاراش برام عجیبه

آخه ارثیه حتما باید یکی داشته باشه 

داروهاتو به موقع بخور عزیزم اگر نیاز شد پزشکتو عوض کن

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
آره 😂

😂😂😂❤️

ساعت جفت دیدم چشامو بستم و آرزوت کردم،شمع تولدمو فوت کردم آرزوت کردم،هفت سین چیدم آرزوت کردم،اولین گل بهاری رو دیدم خم شدم و آرزوت کردم،اولین بارون فصل خورد روی صورتم چشامو بستم و آرزوت کردم،برگ پاییزی افتاد جلوی پام آرزوت کردم،برف دیدم آرزوت کردم،پرنده روی شاخه ی درخت حیاطمون دیدم آرزوت کردم،پروانه دیدم آرزوت کردم،قاصدک فوت کردم آرزوت کردم،هر وقت مژه افتاد روی گونه م و بهم گفتن آرزو کن و حدس بزن کدوم سمته اونجا هم آرزوت کردم،هر وقت کسی گفت آرزو کن من همیشه تو رو آرزو کردم،حتی وقتی هیچ نشونه ای نبود باز هم آرزوت کردم،تو رو به عنوان تنها آرزوم آرزوت کردم...من خیلی آرزوت کردم...💙[من با تو خیلی خوبم ،پس هیچ وقت با خودت و دنیا لج نکن♡]

2824
2823
2791
2779
2792